El programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, està passant una època de canvis. El motiu no és cap altre que les males dades d'audiència que des de fa temps persegueixen el programa produït per La Fábrica de la Tele. Unes males dades que arriben després de liderar, tarda rere tarda, durant tretze anys, que es diu aviat. Canvis que s'impulsen des de la cúpula del programa amb la intenció que l'audiència millori d'ara endavant. Les decisions que s'han pres afecten els que fins ara eren directors del programa, David Valldeperas i Alberto Díaz. Diem eren perquè d'ara endavant deixaran de ser-ho. Passaran a ocupar un altre paper, encara per determinar. El seu lloc l'ocuparà Óscar Cornejo, director de La Fábrica de la Tele. Un altre dels canvis té a veure amb Belén Esteban. I és que la col·laboradora de televisió, gràcies a les males dades d'audiència, fa el salt com a presentadora. Així les coses, a partir del proper 28 de març, dilluns, la de Paracuellos del Jarama estrena el seu propi espai, Lo de Belén, que s'emetrà de set a vuit de la tarda. Un programa d'una hora de durada amb què es vol recuperar l'essència del programa El diario de Patricia. María Patiño i Terelu Campos també s'han vist afectades pels canvis. Tant és així que, pel que sembla, les dues deixaran de presentar el Sálvame Lemon Tea. El seu lloc l'ocuparan Jorge Javier Vázquez i Adela González. L'últim dels canvis que es coneix de moment, a l'espera de què hi hagin més, té a veure amb Carlota Corredera. La gallega, després de molts anys vinculada a l'espai, on primer va començar com a directora i després com a presentadora, deixa per sempre el programa. La seva última aparició serà durant la tarda de divendres 25 de març. Un programa que de ben segur serà molt especial i sempre portarà en el record.

Un últim programa de Carlota Corredera a Sálvame que ha servit perquè la presentadora rebi moltes mostres de suport i afecte per part dels seus amics, companys i seguidors. Entre els amics que han volgut tenir un detall amb Carlota es troba María Patiño, que en el dia d'avui està de vacances a Fuerteventura, la segona illa més gran de les Canàries, practicant surf, el seu esport preferit. Patiño s'ha acomiadat de Corredera a través del seu compte d'Instagram, on ha publicat un vídeo que ha cridat l'atenció de moltes persones. Un vídeo per desitjar molta sort a la seva amiga i companya, que pròximament començarà un nou programa a Telecinco dirigit i presentat per ella mateixa. "Renéixer!!!! Avui amb la meva companya Carlota Corredera en un fins aviat a Sálvame". Aquest és el missatge que María Patiño escriu en el seu compte d'Instagram per dir adeu públicament a Carlota Corredera després de molts anys treballant juntes. Un missatge que acompanya amb un vídeo seu en biquini, durant les seves vacances a Fuerteventura, corrent mentre surt de l'aigua del mar. Vídeo en el qual María Patiño, als seus 50 anys, presumeix de físic amb un sostenidor color negre i unes calcetes color salmó. Tot això rematat amb el cabell solt i unes ulleres de sol efecte mirall. Parlem d'això.

Un vídeo que María Patiño ha publicat durant la tarda de divendres 25 de març i acumula més de 300 missatges. Entre altres coses es poden llegir comentaris com els següents: "Tu seràs la següent en córrer", "Ves-te'n amb ella", "Surten tots per potes", "Ja és hora que us n'aneu de la tele que bastant mal heu fet", "A prendre vent" o "Ves-te'n amb ella i no tornis". Una sèrie de comentaris, molt durs, als que María Patiño no s'ha pronunciat. Tampoc s'espera que ho faci. Entre els comentaris, per cert, també en destaca un de Carlota Corredera. La presentadora, il·lusionada amb la sorpresa que li ha fet la seva amiga, ha escrit: "T'estimo molt Pati". Un missatge de tres paraules que acompanya amb l'emoticona d'una cara trista. Patiño per la seva part ha respost dient: "Jo més". La gran pregunta és, seran efectius tots els canvis perquè pugi l'audiència? El temps dirà.