Julia Roberts és més que una actriu, una icona. No hi ha cap altra intèrpret en la dècada dels 50 anys que gaudeixi de la seva popularitat. Moltes han volgut apropar-se-li, Sandra Bullock en la seva bellesa de veïna del davant, Jennifer Aniston amb una carrera de comèdies romàntiques, Demi Moore jugant la carta de la sexualitat, Elizabeth Hurley tirant la carta de l'elegància british... Cap altra la supera com a icona incrustada al cervell, la nostàlgia i l'afecte dels espectadors. Pretty woman pot emetre's 50 vegades per Telecinco que segueix sent líder d'audiència. Som nens a qui ens agrada que ens tornin a explicar el mateix conte de fades abans d'anar a dormir. Julia Roberts ha protagonitzat les millors pel·lícules del seu gènere: a banda del mite de la Ventafocs prostituta enamorada de Richard Gere hi ha Notting Hill, Erin Brockovich, La boda de mi mejor amigo, Ocean's eleven, Novia a la fuga... Tots semblen la mateixa pel·lícula i a totes Roberts desarma els cinèfils amb el somriure més franc, obert i enorme de Hollywood. Té l'Oscar per la mare lluitadora Erin Brockovich. Ja té 55 anys i està com als anuncis de perfum: meravellosa. Com sempre. No envelleix. Només té un defecte, orelles enormes:

Julia Roberts 2022 GTRES
Julia Roberts 2022 GTRES

Julia Roberts tria bé els companys de pel·li, de Richard Gere a Hugh Grant, però sense dubte amb qui té més química és amb George Clooney, el Danny Ocean de les pel·lis de robar casinos que li fa de parella. Ara hi tornen junts com un matrimoni divorciat a la pel·li Ticket to paradise que tothom voldrà veure per Nadal. Amb Clooney té la química de la parella de sempre, com a la vida real. Julia Roberts fa 20 anys que segueix amb el mateix marit, Daniel Mooder, pare dels seus tres fills: el petit Henry de 15 anys i els bessons  Hazel i Phinnaeus, nena i nen que ara mateix acaben de fer 18 anys. Són majors d'edat i ja se'ls pot ensenyant de cara. Ella els felicita amb una foto de quan eren nadons:

18, us estimo i imatge de record de tots dos de petits. Com són ara. Els paparazzi els han fotografiat i se'ls pot mostrar sense pixelar en fotos que permeten assegurar l'evidència, la bellesa s'hereta. Roberts, la més guapa entre les guapes, la fotogènia personalitzada, la morenassa amb personalitat, la bona de la pel·li, té uns fills nois guapos i una noia que és, en ros, clavada a ella:

ELS DOS FILLS NOIS DE JULIA ROBERTS:

Julia Roberts hijos GTRES
Julia Roberts fills GTRES

EL MARIT I LA FILLA DE JULIA ROBERTS:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NoShadeRoom (@noshdrm)

Julia Roberts GTRES
Julia Roberts GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hazel Moder (@hazel__moder)

Hazel hija Julia Roberts Instagram

Hazel filla Julia Roberts Instagram

La noia, Hazel, de 18 anys alta, rossa i amb ulls clars. Una còpia de la bellesa de la mare barrejada amb l'elegància del pare. Massa jove per saber si serà l'actriu que ha significat pel món la seva mare. Una ombra  , millor que es dediqui a una altra cosa. Els fills de Tom Hanks o de Meryl Streep són actors i no aconsegueixen mai triomfar perquè el pes de l'herència és excessiu, impossible superar els pares. Que els fills trobin el seu propi camí. Per molts anys, Hazel i Phinnaeus, ja són grans, adults, que volin sols.