A ningú se li escapa què és Gran Hermano i, més o menys, tothom té la seva opinió del pare de tots els realities. Sense anar més lluny, Espanya és el país del món que més edicions n’ha emès (17), i aquest mateix dimarts en comença la divuitena.

En aquest sentit, Mercedes Milá ha estat quasi totes les edicions la imatge del programa. N’ha estat presentadora, i alhora màxima defensora davant les nombroses crítiques. Ara porta el timó del programa el també català Jorge Javier Vázquez, però abans que tot comencés -pels volts de l’any 2000- altres noms es van posar sobre la taula per presentar el programa.

Un d’aquests és ni més ni menys que Julia Otero, que en aquell moment es trobava a l’atur. Quan van explicar-li de què tractaria el reality -aleshores un total desconegut- “vaig dir que no, immediatament”, confessa en una entrevista a El País. Això sí, afegeix que “vaig tenir tan clar que no volia ni podia fer-ho, com que seria un èxit enorme”. Queda clar que no s’equivocava.

julia otero instagram

Instagram

Un altre nom que sorprèn i molt -sobretot per al públic català- és el de Ramon Pellicer, clàssic presentador del Telenotícies.

Segons es fa ressò Bluper, l’excap de programes de Telecinco, Elizabeth López, ha revelat al seu llibre Gran Hermano, y ahora... ¿qué? els presentadors que van poder ser però que al final no, i entre aquests hi ha el de Pellicer. Per cert, entre 1987 i 1993 precisament marit de Julia Otero. No es concreta si va haver-hi negociacions o si només va sortir el seu nom entre l’equip del programa, però va sonar per presentar Gran Hermano.

Ramon Pellicer / Twitter

A més d’Otero o Pellicer, altres noms que es van posar sobre la taula per conduir el reality, l’any 2000, van ser Inés Ballester, Jesús Vázquez o Paco Lobatón.