Júlia Otero és necessària. La locutora galaico-catalana està de baixa a causa del seu càncer. Als 62 anys li van trobar unes cèl·lules malignes en un control rutinari, segons informa Telecinco de fonts de la seva emissora Onda Cero: "lo que padece es intestinal y ha sido cogido muy al principio, apenas unas celulillas". Des del febrer que no fa ràdio però és a punt de tornar. Així ho ha explicat:

201187803 327585908840393 2427193445938912904 n

Instagram Júlia Otero

Amb una foto del seu equip explica: "Hoy hace 1 año de ese momento. Cumplíamos los primeros 3.000 programas, en plena pandemia. La vida es una colección de recuerdos. Y de deseos de futuro. ¡Habrá que celebrar los 3.500! Preparando La Vuelta. Falta Menos". Adverteix que pensa fer 500 programes més, dos anys, i que ja prepara la tornada, amb el setembre a prop.

Perfil de Instagram de Julia Otero

Júlia Otero en l'última imatge, Instagram

Que la radiofonista és molt estimada ho demostra que penja la foto de matinada i ja té missatges d'amor de models com Martina Klein, presentadores de TV com Mònica Carrilllo o locutors de la competència com Jordi Basté. Tots volen la Júlia:

otero TUIT

Ànims a Instagram

El càncer de colon es cura en el 90% dels casos si es detecta a temps. Entre passejades per la muntanya i l'atenció d'un marit i una filla, Candela Otero, tots dos metges ho té bé. Rep milions de bons desitjos de tot el país. Com va dir-li Mikimoto en una entrevista a  TV3: "De la mar el mero i de la ràdio, l'Otero".