En el món de les influencers, instagramers, YouTubers i d'altres professions de nova fornada, són molts els casos d'affaires sentimentals, de relacions passionals i de parella entre algunes d'aquestes creadores de continguts i d'altres famosos de diferents àmbits. Tenim casos a cabassos, com els de Laura Escanes i Risto Mejide, María Pombo i Pablo Castellano, Jessica Goicoechea i Marc Bartra, Marta Díaz i Sergio Reguilón, Rocío Osorno i Jacobo Robatto, diputat de Vox i un llarg etcètera. Tenim un altre cas, d'una jove que ho està petant a xarxes des de fa temps, mica en mica, i que fa uns quants anys que comparteix la vida amb un famós presentador. Parlem de Julia MM Salmeán.

I qui és la seva parella? Amb qui va decidir unir els seus cors i les seves vides i posteriorment, formar una família? Amb el periodista, col·laborador i presentador, quan el cap no hi és, Edu Aguirre. El madridista, substitut de Josep Pedrerol quan aquest és fora a El Chiringuito, més merengue que Santiago Bernabéu, i íntim de Cristiano Ronaldo, encara hi ha algú a qui estima més que al portuguès, i aquesta és la seva parella Julia i els seus dos fills, Pelayo, que té 3 anys, i Eduardo 'Dudu', que en farà 2 al setembre. Junts no paren de dedicar-se paraules boniques a xarxes, regalant petons a dojo i imatges on se'ls veu còmplices, guapos i fets l'un per l'altre, fent les delícies dels respectius fans. I com a mostra, un botó, o més d'un:

Un Edu Aguirre que de moment, per desgràcia dels culers, està feliç de la vida amb la marxa del Reial Madrid dels seus amors, veurem però, què passa a la final de la Champions. Però encara està més feliç amb la seva feina al programa de Mega i La Sexta i encara més, amb la seva família.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!