Judit Mascó és la més gran de les top models catalanes de la seva generació: Vanessa Lorenzo Martina Klein tenen 43 anys i la Mascó en farà 51 el dia del Pilar. És mare de quatre filles, la foto de les quals es pot veure aquí: Maria, Paula, Romita i Clara. Al febrer va desfilar a la passarel·la 080 amb els cabells recollits i mullats lluint un efecte cabell curt però no va gosar passar-se les tisores. Fins ara. Amb 50 anys, mare de família nombrosa i model, Mascó ha tallat molt la seva llarga cabellera. Així era abans i així és ara:

JUDIT MASCÓ CABELLS LLARGS:

judit mascó GTRES

judit masco gtres

Jusit Mascó amb la seva reconeixible cabellera rossa i llarga, GTRES

JUDIT MASCÓ CABELLS CURTS:

masco 1 ig

masco 2 ign

masco 3 ig

masco 4 ig

masco 5 ig

masco 6 ig

Instagram Judit Mascó amb cabells curts

Explica la Mascó als seus 127 mil seguidors: "Y esta vez hemos ido a por un poquito más con las tijeras con mi amigo de tantas batallas, Fernando Torrent. Saneando corte y color. Gracias querido. Creo q ya se ve en el álbum mis caras, lo contenta q estoy! Los pequeños cambios son poderosos. Això només ho pillareu els de la meva quinta". La frase del Capità Enciam  de TV3 serveix per tenir cura del medi ambient o per fer un cop de cap i canviar de look amb la cinquantena. Tallar-se la cabellera més rossa i reconeixible de Catalunya. La de la gran Judit Mascó.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat