Judit Mascó segueix desfilant quan les marques li ho demanen. La model de 50 anys és mare de família molt nombrosa: les seves quatre filles ja van lluir a la catifa vermella com va ensenyar En Blau:  Maria, Paula, Romita i Clara. Aquesta edició de la passarel·la 080 Mascó ha vestit de Juan Avellaneda per donar suport a la Fundació Ared que dona feina a persones en risc d'exclusió: es van encarregar del càtering. El millor? Veure una espectacular Mascó amb un pentinat efecte cabell mullat que semblava cabell curt. Als 50 li va P-E-R-F-E-C-T-E:

judit masco 080 gtres

masco

GTRES / Instagram

La model es fa sessió de fotos amb un vestit verd increïble del modista català Juan Avellaneda i Mascó parla pels 120 mil followers que té a xarxes: "Avui estic feliç per omplir dues passions: vestir de Juan Avellaneda i fer el càtering amb la Fundació Ared". Solidària, elegant, sofisticada. Què li queda millor: ¿melena o cabell recollit efecte curt?

judit masco senyera GTRES

judit masco cabell curt gtres

GTRES

Judit Mascó comença la cinquantena com les anteriors dècades: sent la persona més guapa de Catalunya. D'aquí a 50, quan en faci cent, ho seguirà sent.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat