Judit Mascó és la celebrity catalana que més interès desperta per ser com és: guapa, natural, sofisticada, educada, i propera. Té quatre filles, quatre noies, cap noi. Un designi de la naturalesa, que va pretendre repetir l'encert de la Judit en més noies. I quan va anar a adoptar una criatura també va optar per una nena. Així que aquella casa és un matriarcat on el marit, Eduard Vicente, és un sant. Ara quedava per veure qui és la mare de la Mascó. Vistes les quatre filles, Clara, Maria, Paula i Romita, quedava la mare i l'àvia de la Mascó. Meravellosa fotografia del clan femení quan les dues filles grans eren petites:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judit Masco (@juditmasco)

Escriu la Mascó: "Esta foto generacional refleja perfectamente el sentimiento de ser madre de una madre, que a la vez es madre de una madre que hace lo que puede por ser buena madre. Les que cada dia ho intentem encara que de vegades ens superin les circumstàncies. Ser mare, un aprenentatge constant". A l'esquerra de la foto, l'àvia, la mare de la mare de la Mascó, al seu costat, la mare de la Mascó, la que la va parir, olé i la model amb les dues filles grans. Poder femení, bellesa, naturalitat i simpatia a dojo. Fan molt de goig. Per fi coneixem la persona que va portar al món a la grandiosa Judit. Felicitats i gràcies. I es confirma que els testos s'assemblen a les olles, la mare de la Judit Mascó és guapíssima.

De la més gran, la besàvia a la més petita, la Clara de 17 anys

Judit Mascó ja té una secció a TV3. Com venia reclamant EN Blau, era inconcebible que la persona més elegant, telegènica i guapa de Catalunya no tingués o un programa propi, com ja ha tingut, o una secció o una tertúlia. Tot es mou va saber veure-hi el potencial i l'ha fitxat. La barreja de Melero i Mascó és fabulosa, la rossa i la morena, altes, espigades, en forma, sofisticades, mares de família nombrosa i de la mateixa edat, 53 anys la Mascó, 54 la Melero. És un goig veure com la top model més important del país també excel·leix a l'hora de parlar, expressar-se i opinar. Fins i tot mira per sobre les ulleres de llegir amb un aire de tertuliana experta. La càmera l'adora:

Judit MascJudit Mascó TV3
Judit Mascó TV3

Judit Mascó fa bé de pluriocupar-se, té quatre filles per alimentar, tot i que ja estan molt alimentades. En té tres majors d'edat, la Maria de 24 anys, la Paula de 22 anys i la Romitha de 21 anys i després hi ha la petita, la Clara de 17 anys. És la més desconeguda perquè la mare encara no la portava de catifes vermelles, i perquè va marxar a estudiar Batxillerat al Canadà. Per això és la més enyorada, perquè vivia fora tot i ser la benjamina. Ara fa pocs dies la noia, una adolescent a punt per ser adulta, bufava les 17 espelmes del pastís i la seva mare va regalar als seus seguidors tres fotos de la Clara. De petita era un bombó, de nena una preciositat i de gran, una top model en potència. Aquesta és la Clara:

Clara Mascó als 17 anys, Instagram
Clara Mascó als 17 anys, Instagram
Clara Vicente Mascó, Instagram
Clara Vicente Mascó, Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judit Masco (@juditmasco)

Escriu la model: "Esta “patatona” ya cumplió los 17 años y no puede ser mas di-vi-naaaa!!!💘💘💘 💘💘💘💘💘💘Aquesta patatona ja ha fet els 17 i no es pot aguantar de lo re-bonica que és!!! Pasión de madre? 😅🙏🏽 LoveU Clara🥰🚀". Patatona, divina, el bunyolet, la peque..." Són els quatre apel·latius carinyosos que, segons l'Instagram de Judit Mascó, la família li dedica a la petita de la casa. Catalunya només té una pena: com serien els gens de Judit Mascó en un noi. Però compensa amb les quatre filles de postal d'Eduard Vicente i Judit Mascó. Si EN Blau va de celebrities catalanes, de top celebrity només n'hi ha una: Judit Mascó. I ara sis més, les "mascones" petites, la mare i l'àvia de Judit. Tots volem ser Eduard Vicente. Mimadíssim.