"Passaríeu pel quiròfan per fer-vos un retoc estètic?" És la pregunta que llançava als seus seguidors la meravellosa Judit Mascó abans de xerrar sobre aquesta qüestió a El matí de Catalunya Ràdio  de Ricard Ustrell. La millor model que hi ha hagut mai a casa nostra "Com tot a la vida, el secret és la mesura, no passar-se". "Hi ha un punt de gent que s'opera que es passa una mica de la ratlla que a mi m'agrada també", s'afegeix Xavi Canalias. "A mi no m'agrada gens", diu ella. "Cal tenir el punt que no es noti i simplement estiguis millor. Per mi el límit està quan et fas una cara que no reconeixes, per exemple amb una rinoplàstia. M'agrada un nas amb personalitat. Els nassets tipus Michael Jackson no m'agraden".

judit2
Judit Mascó / @juditmasco

"Judit, tu t'has operat mai d'alguna cosa?", li pregunta directament Ustrell. Resposta: "Aquesta és una pregunta molt atrevida, perquè hi ha moltes operacions que jo m'he fet de salut, que per la meva feina, com que l''estètica i el xassís és amb el que jo visc... Jo vaig tenir un accident de bicicleta i vaig demanar per favor que em fessin microcirurgia perquè no em quedés cicatriu. M'he operat de moltes coses, dels ulls...". Els companys volen saber si hi ha hagut, però, "punxadetes a la cara i estiramentes de pell". I diu la Judit: "Jo punxadetes no m'agraden, però és veritat que faig molta cosa de prevenció amb màquines d'aquestes que reafirmen musculatura". Ustrell: "Una cosa és això i l'altra: 'posa'm una mica més de llavi'"

La Judit considera que pel fet d'anar fent anys, "suposo que les coses ara ja no són blanques o negres. No estic ni a favor ni en contra. Crec que és tan personal". I de manera personal Ustrell reconeix que "jo em vaig posar cabell. Del meu eh? Te'l treuen d'aquí darrere, del clatell, perquè en tinc molt es veu, em sobrava. No entenc com a la gent lo del cabell li fa cosa, quan són coses molt evidents""És que són temes de vegades més psicològics i no tan superficials, relacionats amb la teva autoestima, quines expectatives tenim, les motivacions, inseguretats...", diu Mascó. "Som un dels països del món que més ens operem". De fet, només els Estats Units, Brasil, Mèxic i Alemanya són els únics països on es fan més operacions d'estètica que a Espanya. L'operació estètica més demandada segueix sent l'augment de pit, igual com a la resta del món.

judit ustrell
Xavi Canalias, Judit Mascó i Ricard Ustrell / @juditmasco

Intervé Àngel Llàcer per dir que "sempre treure, que no es posin coses. Si tu has d'anar allà, sempre que en treguin. No et posis pit, cul, pòmuls". "Però de vegades, treure arrugues vol dir farcir-les, llavors es posar per treure", afegeix ella. Judit Mascó, meravellosa, estigui com estigui, es faci retocs o no, es posi o es tregui el que li surti del monyo.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!