La mort de José Pinto, el concursant de ‘Los Lobos’ de ¡Boom! que va patir un infart la setmana passada, ha causat commoció al món de la televisió. Els missatges de condol pel granger de Salamanca desaparegut arriben des de tots els programes on va participar. Pasapalabra, Saber y Ganar... Jordi Hurtado, visiblement afectat, també ha fet arribar el seu escalf a la família.

jose pinto antena 3

Antena 3

Ara que ja han passat uns quants dies, el presentador de ¡Boom!, el català Juanra Bonet, ha concedit una entrevista a Desde que amanece, apetece de Radio4G i ha parlat del que va passar quan es van assabentar de la mort del concursant: Muy triste noticia. Tuvimos que encajarla y asumirla. Así es la vida. Nos enteramos en la misma grabación. En un parón entre programas miras el móvil... y todos nos dimos cuenta. Paramos la grabación y decidimos grabar una despedida, sin escribirla ni preparala, lo más natural y cruda que nos quedó en aquel momento”. L’equip del programa va decidir aturar les gravacions i deixar que els companys del José Pinto anessin al poble del seu amic per acomiadar-lo.

José Pinto va abandonar ¡Boom! al desembre, i ara hi ha qui relaciona la seva marxa de la televisió amb el tràgic final del concursant. Entre ells, el presentador de Radio4G: “Cuando José Pinto se va, ¿intuís algo o no tenía nada que ver?”. Juanra Bonet, sorprès. Prefereix no polemitzar sobre un assumpte tan delicat: “No, no. Él se va por motivos personales y es todo lo que sé. Aquí ya te puedes poner a especular si fue por esto, si él lo sabía y no dijo nada... Entrar en esto es muy tóxico.

El presentador català es mostra devastat. Defineix la mort de José Pinto com “un shock para todo el equipo”. ¡Boom! no reprendrà les gravacions de nous programes fins a mitjans de març.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat