Els últims dies estan sent especialment tràgics i dolorosos pels companys de La Sexta. Si la setmana passada ploraven la dramàtica mort de la filla de 8 anys de la presentadora de Más vale tarde, Adela González, ara tornen a estar de dol per un altre final dolorós i irreparable.

juanma linares

La Sexta

Aquest és Juanma Linares, una persona molt estimada a la televisió d'Atresmedia. El càmera freelance sevillà fa anys que va entrar a col·laborar amb La Sexta. Actualment es trobava als Estats Units, on feia dos anys que vivia juntament amb la seva dona, que està embarassada, i les seves dues filles. El passat 25 de maig va patir un atac cardíac i el van haver d'ingressar d'urgència en un hospital, on va quedar en coma induït amb greus lesions cerebrals. La seva família no podia fer-se càrrec de les enormes despeses que suposava la seva estada en el centre hospitalari i es va crear una campanya a les xarxes socials per poder recaptar fons. Fins i tot Josep Pedrerol, a Jugones, va fer una crida als espectadors per demanar que fessin una aportació per aquest treballador de la casa, pare orgullós i bètic de socarrel:

En pocs dies havien recaptat 100.000 dòlars, però malauradament els diners no han pogut evitar el tràgic desenllaç. Fa unes hores la seva família informava, amb un comunicat colpidor, i agraint a tothom pel seu esforç i ajuda: “En los próximos días podrá finalmente descansar. No queremos dejar de agradecer las muestras de cariño que a ambos lados del Atlántico nos han hecho sentir la importancia que él ha tenido en la vida de tantísima gente. Queremos honrar su memoria y recordarlo como la persona que siempre fue: bondadoso, trabajador, amigo fiel, hombre de corazón enorme, con una sonrisa y tiempo para cualquiera que se le acercase”.

comunicat juanma linares

Especialment colpidores han estat també les paraules que li ha dedicat un company periodista i amic íntim de La Sexta amb qui va treballar colze a colze en nombroses retransmissions, Leandro Iglesias, que li escriu: "Me contaban que en la terraza, entre el silencio, pasó una estrella fugaz cerca y de un tamaño desproporcionado, dejando una estela amarilla que atravesaba la oscuridad. Seguramente, era él, despidiéndose a lo grande, con su luz habitual. La sombra inmensa. Se ha ido un ser brillante, cargado de magia y distinto".

juanma linares i amic sexta

La Sexta

Descansi en pau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat