Juanma Castaño és un dels locutors d'Esports més populars d'Espanya. Surt alhora a la COPE, superant la SER, i a la TV amb més drets esportius, Movistar. Des de la seva situació de privilegi cada vegada que parla les xarxes l'esperen. Els fans de cada equip són hostils amb els locutors que no semblen de la corda. Aquest cap de setmana ha visitat Barcelona no diu per què i ha fet una foto d'un carrer de la zona alta que no té massa gràcia. És estrany. Asturià de 44 anys no fa fotos a la Sagrada Família, el Camp Nou o el Park Güell. És un carrer que sembla de la zona Muntaner/Mitre:

TUIT

juanmacastaño

Juanma Castaño, COPE

Un carrer de veïns estret, amb Collserola al fons, que fa pendent. Res que ajudi a entendre el seu "Love BCN". El que passa és que tots els haters li diuen el mateix, que si ha vingut a visitar la locutora d'Esports de la COPE, la guapa Helena Condis:

TUIT 1

juanma catsaño TUIT

helena condis IFG

juanma castaño IG

Juanma Castaño i Helena Condis, companys de feina Instagram

Dos companys  de feina, un a Madrid i l'altra a Barcelona. Res estrany que en alguna situació coincideixin, no cal veure res més enllà. La notícia del cap de setmana és del Barça, cert, però no a Barcelona sinó a Göteborg, on juguen la final de la Champions femenina. Castaño ha doblegat el mapa. I es perd pel Putxet. Què hi deu haver allà?