Moltes són les persones, famoses i no famoses, que amb l'arribada de l'estiu aprofiten per donar un nou aire a la seva imatge, lluny de la que tenen durant tot l'any mentre atenen els seus compromisos professionals. Bon exemple d'això són tots aquells presentadors de televisió que aprofiten l'època estival per deixar-se créixer la barba i presumir d'una imatge molt més hippy i relaxada de la que els espectadors estan acostumats. El cas contrari són aquells que, de la nit al dia, i per això d'estar més fresquets, opten per treure's tot el pèl de la cara.

I precisament això mateix és el que ha fet l'escriptor Juan del Val, marit de la valenciana i expresentadora de TV3, Núria Roca. Un radical i cridaner canvi del que Val ha presumit a través de les seves xarxes socials, compte d'Instagram, no deixant absolutament ningú indiferent. Tant és així que algunes són les persones que han hagut de mirar la fotografia diverses vegades per identificar el col·laborador del programa de Pablo Motos, El Hormiguero. Doncs Juan estan tan canviat que no sembla ell. Ho demostrem, a continuació.

juan del val Antena 3

Juan del Val, Antena 3

"Truca'm després que ara estic molt ocupat...". Aquest és el missatge que el de Madrid ha publicat en el seu compte d'Instagram, en les últimes hores, on acumula un total de 171.000 seguidors. Un text amb el que acompanya una fotografia molt refrescant i estiuenca. L'escriptor i guionista, sense la seva tan característica barba, combat les altes temperatures d'aquests dies de calor mentre es relaxa a l'enorme piscina de la seva casa de Madrid. Però no ho fa de qualsevol manera.

El marit de Núria Roca apareix tombat de cara amunt a sobre d'un inflable en forma de flamenc color rosa, mentre lluu un banyador blau marí i tanca fortament els ulls per protegir-se del sol. Una posat robat que podria haver fet la seva dona Núria Roca, que a la tornada de l'estiu ocuparà el lloc de Cristina Pardo a La Sexta amb un nou magazín durant les tardes de diumenge amb un segell molt personal. La fotografia de Juan del Val sense barba a la piscina de casa seva és la següent:

Perfil d'Instagram de Juan del Val

Perfil d'Instagram de Juan del Val

I aquest és Juan del Val amb barba. Fotografia de fa tan sols deu dies, del passat 2 de juliol a El Hormiguero, coincidint amb la seva última tertulia de la temporada:

Perfil d'Instagram de Juan del Val

Perfil d'Instagram de Juan del Val

"Deixa't la barba, que et dona molta personalitat", "I la barba? M'agrades més amb barba", "Juan, la barba? Quin canvi", "No t'havia reconegut sense la barba", "Estàs irreconeixible" o "Estàs moltíssim més guapo amb barba" són alguns dels comentaris que els seus seguidors l'hi han fet arribar.

Comentaris entre els quals, de moment, no se'n troba cap de Núria Roca, amb qui porta més de 20 anys de relació. Què pensa la presentadora del gran canvi del seu marit? Ha estat ella la que l'ha convençut perquè talli en sec i s'acomiadi del borrissol facial? O no està d'acord amb la nova imatge que ara llueix el també presentador? Tot un misteri. Potser aviat sortim de dubtes. O no. Qui sap. Per sort el pèl creix.