Els cognoms d'Albert Rivera i Juan Carlos Rivero es diferencien en només una vocal, però cada dia s'assemblen més l'un a l'altre, si més no, pel que diuen. El comentarista futbolístic de TVE ha tornat a indignar els telespectadors després de la seva narració del partit entre les seleccions d'Espanya i Anglaterra d'aquest dilluns. Un partit que va començar amb la tradicional reproducció dels himnes dels dos països. I, oh, sorpresa!, el públic que va assistir al camp del Betis va xiular el 'God save the queen' mentre els jugadors britànics escoltaven el seu himne nacional. Però pel comentarista de la televisió pública espanyola, els xiulets van ser "mucho ruido", responsabilitzant aquest "soroll" directament als 3.000 aficionats britànics que hi havia a l'estadi:

 Uns xiulets que ja van ser molt comentats per alguns espectadors il·lustres, que tiraven d'ironia comparant-los amb els que s'escolten en les finals de la Copa del Rei cap a l'himne espanyol quan un dels equips és el Barça.

Però, què va dir Juan Carlos Rivero, per exemple, en la passada final de Copa entre el Barça i el Sevilla? També va haver-hi xiulets a l'himne espanyol i a la presència reial a la llotja, però pel periodista, no va passar res de res...

És a dir, l'himne espanyol "se ha escuchado tal cual", quan el que veritablement se sentia era una xiulada eixordadora. Però és clar, l'himne espanyol "és sagrat" i "a prova d'indepes". En canvi, l'himne britànic va ser entorpit per un "ruido" provinent dels mateixos aficionats anglesos, dels que només li faltava dir que claro, con lo bebidos que van, no paran de chillar y silbar a su propio himno. La lectura esbiaixada, partidista i amagant la realitat que els aficionats espanyols van "gosar" xiular un himne d'un equip rival no va passar desapercebuda per molts usuaris:

Després, durant el partit, el desastre de Rivero va ser el mateix que el de la selecció de Luis Enrique. 0-3 al descans. Durant la segona meitat, Espanya va marcar l'1 a 3, moment que Rivero va aprofitar per fer promoció de la sèrie que venia a continuació: "España sigue muy vivo...y ahora en TVE "Estoy Vivo"..." El que no sabem si seguirà viu televisivament parlant, és un comentarista que cada retransmissió que fa a TVE, provoca vergonya aliena.