Sonen campanes de casament per a un dels dissenyadors catalans amb més èxit i tirada del moment, Juan Avellaneda. Així ho avança el portal Vanitats, després de confirmar la notícia amb l'entorn més proper de la parella. Un enllaç que fa molta il·lusió tant al que fos concursant de MasterChef Celebrtity com a la seva parella, Sergio Corbera, que es produirà el proper any 2022. Un enllaç del qual encara no se sap la data exacta, però que s'especula que podria celebrar-se durant el mes d'octubre, coincidint amb la celebració dels seus deu anys d'amor.

Un gran casament que segur fa molt parlar i que Juan Avellaneda i el seu nòvio, estilista de professió, segur preparen fins a l'últim detall perquè no falti absolutament de res. Un enllaç en el que podrien assistir grans amics de la parella com el presentador i escriptor Boris Izaguirre o la model i presentadora de televisió Nieves Álarez, gran amiga i musa de Juan Avellaneda, amb qui ha compartit una infinitat de moments, des d'esdeveniments d'alt nivell fins a vacances amb iot al mar.

juan avellaneda gtres

Juan Avellaneda, GTRES

Segons s'ha pogut saber, el dissenyador Juan Avellaneda i el seu nòvio català, Sergio Corbera, s'han compromès fa qüestió d'un mes, aproximadament, quan van viatjar fins a Roma, ciutat que els encanta, en una escapada molt romàntica. Viatge que van fer a l'octubre passat per celebrar els seus nou anys de relació, que es diu aviat. Una escapada de què Juan Avellaneda, que també va participar en el programa de Telecinco, Cámbiame, va presumir en el seu compte d'Instagram, on acumula gairebé 300.000 seguidors, compartint fotos seves en alguns dels llocs més emblemàtics i freqüentats de la capital italiana. Parlem d'això:

juan avellaneda roma 1

Instagram de Juan Avellaneda

juan avellaneda roma 2

Instagram de Juan Avellaneda

Una escapada, fins al país de la pizza i la pasta, en la qual la seva parella, Corbera, va aprofitar per sorprendre'l i demanar-li matrimoni. Un detall que va encantar a Avellaneda i segur mai oblida. Tanta il·lusió li va fer que des d'aquell moment no s'ha separat del caríssim anell que el seu nòvio li ha regalat. Una joia exclusiva de molts diners a l'abast de molt poques butxaques. Parlem d'un enorme anell d'or blanc i diamants, del que Avellaneda va presumir a la festa que Tamara Falcó va organitzar fa pocs dies a Madrid per celebrar el seu 40 aniversari. L'anell:

juan avellaneda anell compromès

Juan Avellaneda presumeix d'anell a Instagram

Tot i que la gran pregunta és, com és Sergio Corbera? I és que Juan Avellaneda és molt recelós de la seva vida privada i sempre protegeix molt el seu entorn més proper. En totes les seves aparicions públiques no té objecció en parlar del seu treball com a dissenyador, els seus amics més famosos i els estilismes que les grans estrelles lluen a les catifes vermelles. Però quan li pregunten per la seva parella sempre es mostra molt caut i reservat, evitant respondre. Sergio Corbera, català com ell i empresari que també comparteix afició pel món de la moda, és així:

sergi corbera xicot|nuvi juan avellaneda

Sergio Corbera, parella de Juan Avellaneda / GTRES

sergi corbera xicot|nuvi juan avellaneda 2

Sergio Corbera, parella de Juan Avellaneda / GTRES

El nòvio i futur marit de Juan Avellaneda té predilecció pel luxe i alt nivell de vida. Així es pot veure en aquestes fotos de l'any 2018 en les quals Corbera, juntament amb la seva parella i la model Nieves Álvarez, es relaxa en un enorme iot a la Mediterrània durant les seves vacances d'estiu a començaments d'agost. Sergio, de cabell blanc pentinat cap enrere, presumeix de gustos cars lluint un valuós rellotge de plata, banyador de disseny i fina camisa de lli color blanc. Se la va dissenyar la seva parella? O se la va comprar en la competència? És més, per al gran dia del seu casament, vestiran els dos amb conjunts de Juan Avellaneda?