El Chiringuito va viure aquesta passada mitjanit de dilluns a dimarts, un retrobament després de cinc anys. Cinc anys des que una de les seves tertulianes habituals, Cristina Cubero, va marxar indignada del plató després d'una tensíssima topada entre ella i el director i presentador, Josep Pedrerol. Tot, per tres paraules, "manipular" "me aburres". Això és el que va passar en el que fins ara, era el darrer dia de la periodista al programa de Pedrerol, ara fa més de cinc anys, el 27 de febrer del 2017:

I això és el que va passar en el programa d'aquest dilluns, quan Cubero ha tornat a casa:

Pedrerol i Cubero s'estimen. Tenien ganes de retrobar-se i abraçar-se, de tornar-se a veure's les cares... Ben diferent seria si posessin en la mateixa habitació un altre dels tertulians culers del programa, Jota Jordi, amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Mira que els Roncero, José Luis Sánchez, Edu Aguirre i companyia el treuen de polleguera. Però ningú com Colau per fer-li bullir la sang. Fa un any ja va posar el crit al cel quan va arribar a Barcelona des de Madrid: "Hoy llego del Madrid y ventana rebentada, en el parking de Estació de Sants. GRACIAS Ada Colau por la ciudad q nos estás dejando. Nunca se había sentido esta sensación d inseguridad n BCN. Dicho por mucha gente"

cotxe jota jordi
Foto: Jota Jordi

Jota Jordi, més calent que amb el 2 a 8 en contra del Bayern. I ara, l'alcaldessa de Barcelona ha tornat a aparèixer en els pensaments del col·laborador d'El Chiringuito. I no precisament per celebrar amb ella alguna victòria del Barça. Jota Jordi està fart del que viu sovint quan viatja en tren per rodalies de Barcelona i ha obert un fil a xarxes dient que ja n'hi ha prou d'aquest color. Clar i català diu que "El servicio de Renfe Cercanías en Barcelona es una auténtica vergüenza. Nos han tenido más de 40 min parados, encerrados, sin aire acondicionado y a 39 grados. Gente mayor mareada. Gente llegando con más de 1 hora de retraso a sus obligaciones laborales, familiares etc. Todo esto sin ningún tipo de explicación. Lo peor q esto sucede a diario y lo vemos ya como normal". Calor asfixiant, xafogor, nervis, desinformació, marejos, retards... un panorama que coneixen bé, lamentablement, molts usuaris de Renfe.

jota jordi
Jota Jordi a 'El Chiringuito' / @jotajordi

Jordi s'adreça directament a Colau: "Yo mismo intento utilizar al máximo el transporte público, sobretodo pq si vives fuera de Barcelona, la Alcaldesa Colau, se ha encargado de que bajar a Barcelona en coche sea una odisea. Atascos por quitar carriles en los acceso a la ciudad, subir precios de estacionamiento, multas… Ya sabemos q usted va con chofer q le pagamos nosotr@s. Pero no sea cínica en sus discursos. HA DESTROZADO LA CIUDAD MÁS BONITA DEL MUNDO. LA BARCELONA DE LAS OLIMPIADAS. Una ciudad para todos, abierta, segura, limpia, plural, cómoda… En fin… visca el barça":

Esperem que aquest any, el seu Barça sigui capaç de fer oblidar tota l'empipamenta que li provoca la Barcelona d'Ada Colau...