Dilluns moria Josep Lluís Núñez, dimarts els VIPS s'hi acomiadaven al tanatori, dimecres ha estat el funeral i dijous Núñez ressuscita a Polònia. Serà el retorn de Carlos Latre al programa de Minoria absoluta, desaparegut Crackòvia, del seu imprescindible Núñez. Puja al cel on es troba amb dos expresidents de la Generalitat, Macià i Companys. Polònia ens regala aquest tastet:

Latre és un dels imitadors que més trobem a faltar del programa. El seu Oriol Junqueras era senzillament meravellós. Ara treballa només per Atresmedia (Onda Cero, Antena 3) i la resta d'imitadors de TV3 se'n surten com poden sense el millor. Veure'l maquillat com el "pecident" serà la millor manera de celebrar el Dia de la Constitució.

Qui ha desafinat ha estat el presentador previ a Polònia: Toni Cruanyes. L'editor del TN vespre ha recordat Núñez fent un quadre de 3 moments del difunt al mateix pla que la imitació. Queda estrany:

josep lluis nuñez fill funeral gtres

GTRES

El seu fill, l'autèntic Josep Lluís Núñez i Navaro, s'acomiadava del seu pare al funeral de la Bonanova. És un costum massa estès en periodisme el d'incloure elements de "distensió" en una notícia greu. Si un home ha mort, posarem la seva imitació còmica per rebaixar la tensió. Com a obituari és estrany i un punt irrespectuós. Com a mínim Cruanyes ens estalvia la fotografia de Núñez entrant a la presó. DEP.