Josep Cuní i Pilar Rahola formen una de les parelles mediàtiques més populars de tot Catalunya. El tàndem Cuní-Rahola a Els Matins de TV3 és de sobres conegut per tothom. El periodista de Tiana va presentar durant set anys, entre el 2004 i el 2011, el programa matinal de la televisió pública catalana i la Pilar el va acompanyar gairebé sempre. Però la seva aventura professional va començar molt abans, a Catalunya Ràdio.

cuni rahola  ACN

ACN

En Josep Cuní ha parlat dels orígens amb en Lluís Marquina en una entrevista al Tot es mou. A TV3, el presentador de la SER ha explicat que la relació amb la Pilar Rahola és fantàstica, però que els inicis van ser una mica agres: “El dia que jo vaig debutar a Catalunya Ràdio, ella em va dedicar un article d’una pàgina a El País en contra. Em va posar a parir. Però quan van començar a treballar plegats, en Cuní va preferir no prendre-s’ho seriosament: “Jo l’hi he recordat sempre carinyosament. Evidentment, no l’hi he tingut en compte.

josep cuni pilar rahola tot es mou

TV3

A tots dos els uneix des de fa anys una forta amistat. La relació que tenen és tan bona que la Pilar ha gravat un vídeo expressament des de l’Argentina, on és de viatge, per expressar públicament el seu afecte a en Cuní. El missatge, que han emès en directe a TV3, és del tot emotiu: “Saps que t’estimo molt i que ets molt important a la meva vida. Només puc agrair el que m’has ensenyat, el que m’has protegit, el que m’has aconsellat... Ets tan professional com tothom sap, ets molt més tendre del que la gent sap i, sobretot, ens ajudes a tots molt més del que la gent imagina”.

pilar rahola josep cuni tot es mou

TV3

“Ara m’emocionaré”, sentencia en Cuní. L’afecte que senten l’un per l’altre és totalment correspost.