Hi havia cert morbo en comprovar com enfocarien Ana Rosa i Griso l'1-O. Titulars copiats l'una de l'altra: "Alta tensión en Cataluña" i la catalana, Susanna Griso, entrevistant a un polític català. Quin? Torra? Puigdemont? Josep Bou. El regidor que va quedar últim a Barcelona. Ja és això. L'excusa ja li val a Antena 3: una pintada de llaç groc a un dels forns de pa de l'empresari. Pintura groga al vidre. Griso no emet imatges dels cops de porra sinó els croissants d'en Bou:

llaços grocs bou

@crivadulla

La reportera, de nom Cuca Sales, ve a Barcelona com qui va a Bagdad: "Estamos delante de una de sus panaderias. El sábado padeció un ataque, con lazo amarillo". El mateix regidor del PP sent vergonya en sentir la paraula "ataque": "Yo no lo llamaría ataque pero molesta. Fue una respuesta al logro que conseguimos, que se retirara el lazo del Ayuntamiento". La d'Espejo público insisteix: "Le dejaron un caminito no de piedras amarillas sino de pintura amarilla hasta la puerta". Bou denuncia que altres cops han posat pedrots a la porta i han agredit un dels treballadors: "Violencia de baja intensidad. Atascaron el vidrio".

bou anbtena 3

Antena 3

Bou acaba "Nos estamos acostumbrando a todo esto. Tengo sensaciones raras pero miedo no, a veces asco y vergüenza. Los nacionalistas pierden adeptos, esta última manifestación del 11 de septiembre perdieron 2/3". Bou no té por sinó fàstic. Griso no ha preguntat a cap català independentista què sent aquest 1-O. Potser també fàstic.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat