"Yo no soy humorista, soy actor". Josema Yuste comença així l'entrevista a Federico Jiménez Losantos. Quan acceptes anar al programa del locutor a la dreta de Vox ja saps on vas però la meitat de Martes y Trece ha decidit ensorrar la seva trajectòria amb unes declaracions impresentables d'un "company" de feina. Dani Mateo és un gegant al costat de Yuste, que des que treballa amb Felisuco de Ciutadans no amaga que és un humorista de dretes. No hi hauria problema, n'hi ha alguns, però insultar un company que un sindicat ultra arrossega als tribunals per un gag fa fàstic. Yuste ha dit això a EsRadio:

Minut 15 de l'àudio: L'entrevista qualifica Dani Mateo així "Esa panda se ríen de la bandera española" i respon Josema Yuste: "El gag de la bandera es una soberana gilipollez. No tiene ninguna gracia, ningún talento y ofende a millones de personas, entre ellas a mí. Si haces el humor sin talento eres un paria. Qué consigue ese hombre, ese humorista... en fin: queda en ridículo. Tío, un poquito más de talento". Es devia referir al talent de Yuste amb un cèlebre gag pagat amb els nostres impostos a la TVE de 1991.

josema yuste gtres

GTRES

Alguna Associació feminista podria querellar-se contra l'impresentable Yuste pel seu gag "Mi marido me pega" que va congelar els espectadors un Cap d'Any a TVE fent escarni de les dones que pateixen violència domèstica:

Què es pot dir de Yuste que va idear aquesta gasòfia? Només una frase per a Josema Yuste sobre el seu gag infecte i, aquest sí, delictiu: "El gag es una soberana gilipollez. No tiene ninguna gracia, ningún talento y ofende a millones de personas, entre ellas a mí. Si haces el humor sin talento eres un paria. Qué consigue ese hombre, ese humorista... en finqueda en ridículo. Tío, un poquito más de talento".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat