José Luis Losada va donar la sorpresa i es va convertir en el guanyador de Supervivientes superant, contra tot pronòstic, les mediàtiques Alba Carrillo i Laura Matamoros. El concursant va agafar fama, però, arran de la seva participació al concurs de cuina Masterchef. Amb bona mà als fogons, va demostrar una traça encara més gran en la supervivència. 

Aquest cap de setmana, a més a més, ha desvelat en el programa de Toñi Moreno que aquests dies a Hondures no han estat els més durs de la seva vida. I és que la seva infància no va ser pas fàcil. 

De pare pintor i mare costurera, quan José Luis era només un nen va començar a treballar per donar diners als seus pares, deixant l’escola per ajudar a l’economia familiar: “Amb 10 anys agafava cartons del carrer i els venia. De qualsevol cosa guanyava diners”. 

D’allà va passar a treballar a paradetes de fruita de mercats: “Sempre donava els diners a la meva mare. Vaig començar treballant al camp quan ens vam mudar a Albacete, fent de pastor. Amb el meu pare vam pintar junts. I les propines que donaven als camioners me les quedava i tornava a casa amb elles”.

Però no tot va ser drama durant l’entrevista. La presentadora va voler tafanejar sobre la seva relació amb la seva dona, a qui va conèixer amb només 18 anys. “Ella ha estat la meva única xicota. Recordo el moment en què vaig demanar-li una cita. Vaig anar a casa del seu pare i ella en principi em va dir que no”, va explicar divertit. 

Tot un lluitador que assegura no haver-ho tingut fàcil.