Corria l’any 2012 quan José Labrador es va convertir en un personatge televisiu. El jove valencià va participar a ‘Gandia Shore’ de la MTV i de seguida va fer el salt a Telecinco. A la cadena de Paolo Vasile, Labrador ha esdevingut definitivament carn de realities, i ha concursat a programes com ‘Supervivientes’ o ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’.

labrador gandia shore

MTV

Però la transformació televisiva no ha estat l’única que ha experimentat en José Labrador. El canvi d’imatge del mediàtic valencià els darrers anys ha estat brutal, tal com ha evidenciat ell mateix a les seves xarxes socials amb una comparativa sorprenent. Dues fotos, una del 2015 i l’altra del 2019, mostren com ha passat de jove fibrat a culturista hipermusculat:

Els seguidors d’en Labrador, esverats amb la fotografia:

labrador 1

labrador 2

labrador 3

labrador 4

Tot i que és inexplicable que a molts dels seus fans els hagi agafat per sorpresa, ja que en José Labrador acostuma a mostrar a la xarxa que passa hores i hores al gimnàs.

 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat