Podríem dir que es tracta de la família més enrevessada de la crònica social. José Ortega Cano i Rocío Jurado varen adoptar a dos germans de sis i tres anys, respectivament, per formar una família. Llàstima que l'estructura familiar va durar ben poc. A partir de la mort de la cantant, tot es va anar ensorrant cada vegada més, a poc a poc, s'han anat destapant tots els draps bruts. Rocío Carrasco, es desvinculava totalment del que era l'últim entorn de la seva mare, Ortega Cano patia un accident de cotxe sota els efectes de l'alcohol i el futur de José Fernando es llençava per terra per culpa de les seves addiccions

Des de ben jove va destacar pels seus aldarulls i enrenous amb la festa i les substàncies, un historial de categoria. L'any 2017 entrava a presó preventiva i més tard acudia a un centre psiquiàtric en el qual ja porta cinc anys. Tot això acompanyat de Michu, la seva xicota des del 2013 i amb qui té una filla de sis anys. Diguem que en l'àmbit amorós tampoc ha sigut exemplar, fa poc sortien unes fotos del jove ficant-li les banyes amb una altra noia. Michu no tardava en pronunciar-se, però lluny de mantenir-se al marge, la noia ha saltat avui amb una notícia bomba, un contraatac històric pel seu xicot, o bé, ex-xicot. 

José Fernando i Gloria Camila / Europa Press
José Fernando i Gloria Camila / Europa Press

Fa tan sols un parell de setmanes, sortien en exclusiva unes imatges de José Fernando en una de les sortides del centre, acompanyat d'una jove morena, que no tenia res a veure amb la notícia que coneixíem fins ara. Però a sobre, el que més escandalitzava en tot aquest drama era la presència de Gloria Camila fent d'espelma, sent testimoni de tot l'espectacle, i òbviament mostrant-se d'acord amb els fets. La notícia deixava sense paraules a Michu, qui s'adonava per la premsa rosa de la traïció. No va tardar massa amb pronunciar-se enrabiada i assegurar el següent: "Mientras me pedía los regalos de Navidad se ligaba a otra. Yo tampoco lo sabía. Supuestas navidades perfectas". Però la vertadera bomba ha explotat avui, quan ha anunciat que estava embarassada, i que, a més, se n'assabentava just el dia que es destapava la infidelitat. Drama total.

Michu a Instagram
Michu a Instagram
Michu a Instagram
Michu a Instagram

La revista Semana ha concedit en exclusiva una entrevista a l'exparella de José Fernando, on ha relatat que està esperant un altre fill, i sí, és de José Fernando. "Hemos tenido muchos obstáculos en nuestra relación, pero los hemos ido superando todos por amor. Hasta ahora"  Els obstacles en concret?, esbroncades públiques que inclús varen arribar als tribunals. Seguidament, varen estar un temps descansats, semblava que la seva relació s'havia consolidat o més ben dit estava en stand by de l'opinió pública. Però han retornat i amb més força."Me enteré de que estaba embarazada el mismo día que vi a José Fernando besándose con otra" assegura a la revista. La guerra ja està encetada, si més no, l'embaràs arriba en el moment menys oportú de la seva relació. 

Tot i això, Michu assegura que el segon fill era buscat. Tots dos estaven en un bon punt de la relació - o això es pensava - i per aquest motiu, estaven cerca del segon infant. Mala decisió. Aquest Nadal vivien les últimes dates màgiques plegats, ves a saber quins regals li devia demanar José Fernando a la pobra Michu, i qui sap també què devia comprendre ella. Els alts i baixos sempre han estat presents en la relació, la notícia de la ruptura no hauria sorprès a ningú, però aquest plot twist de la seva telenovel·la ens ha fet posarnos les mans al cap.Tenien tots els ingredients per l'escàndol.

Família Ortega Cano / Instagram
Família Ortega Cano / Instagram

La trama familiar d'Ortega Cano ja era enrevessada, i per a superar-ho encara més, el seu fill ben segur que continuarà tot l'enrenou, heretant el drama. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!