Nou anys després d’abandonar la vida política, José Bono es resisteix a desaparèixer, d’una vegada per totes, dels focus mediàtics. Des que va deixar tots els seus càrrecs públics, el que fou Ministre de Defensa del PSOE entre 2004 i 2006, i president del Congrés dels Diputats fins el 2011, no ha perdut mai l’oportunitat de continuar recorrent platós de televisió per donar el seu punt de vista sobre l’actualitat. Sovint, discordant amb el partit on ha militat tota la vida. De fet, es troba tan a gust quan va a la tele que a partir del setembre hi anirà setmanalment. I és que ara que comença la nova temporada televisiva s’ha sabut que Bono ha fitxat com a tertulià a TVE i el grup Mediaset.

Jose Bono   La Sexta

José Bono fitxa per TVE i Mediaset com a col·laborador | La Sexta

La televisió pública estatal s’ha carregat Los desayunos i La Mañana –una decisió que al maig va deixar sense feina María Casado– i estrena nou magazine matinal amb la Mònica López al capdavant. S’anomenarà La hora de La 1 i començarà a emetre a partir del 7 de setembre. Aquest dilluns s’ha sabut que ho farà amb José Bono com a col·laborador. També hi haurà altres expolítics de llarg recorregut com Joan Tardà, Cristóbal Montoro, Celia Villalobos i Leire Pajín. Però és que si amb això no en tingués prou, la quota televisiva de Bono es duplica amb el seu fitxatge a Mediaset. Aquest dimarts torna Ya es mediodía al canal Cuatro. El programa de Sonsoles Ónega insisteix en la seva aposta per tractar igualment temes de política i actualitat sobre els realities de la casa. D’ara endavant, amb la incorporació de José Bono a la taula de debat. S’entén que per parlar de política i no dels famosos dels concursos de Telecinco. Amb ell hi haurà altres cares conegudes, com Cristina Fallarás o Esther Palomera.

Monica Lopez

Mònica López presentarà La hora de La 1 a partir del 7 de setembre. José Bono farà de tertulià | TVE

Sonsoles Onega

Sónsoles Ónega torna aquest dimarts amb Ya es mediodía. Com la Mònica López, també comptarà amb Bono | Mediaset

També hi serà Cristina Cifuentes, l’expresidenta de la Comunitat de Madrid que va dimitir després que l’enxampessin robant unes cremes i que ara es planteja fer carrera a la tele. El seu nom ha sonat fins i tot a les travesses de les noves col·laboradores de Sálvame. Si Bono s’anima a seguir les seves passes, encara arribarà el dia que centri l’atenció de la premsa del cor quan protagonitzi un Deluxe.