José Antonio Avilés ha aconseguit als 23 anys dues fites: ser tertulià de Telecinco sense ofici, formació ni contactes, només amb un padrí poderós. I ser portada de la revista Diez minutos. La raó és el seu nou nòvio, un perruquer malagueny que es diu Antonio Vega. Apareixen junts a la banda inferior de la portada passejant prop del mar:

diez minutos

Diez Minutos

Avilés estafa, enganya, fa creure que entrevista la neboda de Letícia Carla Vigo, no té el títol de periodista tot i que afirma que sí, i fa el ridícul en antena,  La història del nou "nòvio" sembla més falsa que el seu empelt capil·lar. El cabell també era mentida:

AVILÈS SENSE CABELL:

AVILES injerto capilar GTRES

José Antonio Avilés, GTRES

AVILÉS AMB EMPELT CAPIL·LAR:

jose antonio aviles Telecinco

Avilés a Telecinco

Les xarxes van boges buscant la cara sense màscara de la suposada  parella del col·laborador de Viva la vida.  Antonio Vega és aquest:

antonio vega 1

antonio vega 2

antonio vega 3

Antonio Vega a Instagram

Antonio Vega, guapo de manual,  té d'ofici l'estilisme i posseeix un saló de perruqueria a Benalmádena, a la costa de Màlaga. Alguns afirmen que només és l'assessor d'imatge d'Avilés però en la fantasia habitual del tertulià són parella. Avilés, que incomprensiblement segueix fent Telecinco, és amic del director del programa, Raúl Prieto, parella de l'arquitecte català Joaquín Torres.

novio aviles instagram

El nou "nòvio" d'Avilés a Instagram

 La revista que publica l'exclusiva sosté "Si algo caracteriza a José Antonio Avilés es su capacidad para el enfrentamiento y la crispación, lo que le ha valido cantidad de enemigos dentro y fuera de los platós". Antonio serà l'última fake new d'Avilés.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat