Telecinco comença a fer bullir l'olla amb la propera edició de 'Supervivientes'. Ho necessiten. És la seva gran aposta per continuar liderant els audímetres i esmorteir l'impacte d'Antena 3 durant els darrers mesos, que els estan passant la mà per la cara. Els formats caribenys són els que millor funcionen a Mediaset, amb 'La Isla de las Tentaciones' com a gran referent, i el reality de supervivència a Hondures que començarà a l'abril. El conduirà, una vegada més, Jorge Javier Vázquez, a qui ja li va bé deixar el seu lloc a Ana Rosa Quintana els diumenges a la nit i centrar-se en el concurs. De fet, ja s'ha tret la samarreta, porta el vestit de bany i corre per la platja alegrement. Almenys, a la promo que la cadena acaba de llançar com a aperitiu.

Jorge Javier Vázquez promo Supervivientes 2021 T5

Jorge Javier Vázquez promo 'Supervivientes' 2021 / T5

S'ha de dir que últimament la imaginació justeja a Mediaset. No s'han trencat les banyes amb el vídeo, copiant les escenes de la mítica sèrie 'Els vigilants de la platja' que liderava David Hasselhoff. Res a veure amb les vivències dels concursants durant els mesos que duri el reality, però tant se val. Carlos Sobera, Lara Álvarez i Jordi González l'acompanyen en el xou, en el que Vázquez se sent a gust lluint els seus músculs treballats. És una nova versió d'aquella portada motera de 'Lecturas' amb minúsculs banyadors i el pit a l'aire, però en moviment i amb un croma al darrera. S'exhibeix, com Álvarez, mentre Sobera té pinta de guiri en una guingueta, i González un d'aquells senyors que lloguen gandules a la sorra. Tot barrejat amb taules de surf, helicòpters, prismàtics i motos d'aigua. Wow.

Jorge Javier Vázquez moto Lecturas T5

Jorge Javier Vázquez moto 'Lecturas' / T5

Jordi González promo Supervivientes 2021 T5

Jordi González promo 'Supervivientes' 2021 / T5

Carlos Sobera promo Supervivientes 2021 T5

Carlos Sobera promo 'Supervivientes' 2021 / T5

Lara Álvarez promo Supervivientes 2021 T5

Lara Álvarez promo 'Supervivientes' 2021 / T5

La reacció del català ha estat immediata. S'agrada i no té cap inconvenient de dir-ho. Ha compartit la promo amb un missatge d'aquells de "no tenir àvia": "Qué bueno estoy". Per a gustos, els colors, tot i que se'l veu en forma. Ara que Vázquez és 'tronista' en el programa de cites de Cuatro, segur que fa servir el vídeo per impressionar els seus pretendents. La xarxa també n'opina, és clar.

Jorge Javier Vázquez Supervivientes 2021 T5

Jorge Javier Vázquez 'Supervivientes' 2021 / T5

Vigilantes de la Playa youtube

David Hasselhoff i 'Els vigilants de la platja' / Youtube

Malauradament per a Jorge Javier, s'ho mirarà tot des del plató de Mediaset, on l'únic sol que hi ha són els focus que l'il·luminen. Aquest no bronzegen gens ni mica. Ara bé, que ningú descarti veure'l despullar-se a les gales. S'ha de vendre el gènere. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat