'Sálvame' encara la recta final després de catorze anys d'emissió de forma ininterrompuda. La nova directiva de Telecinco ha pres la decisió de posar punt i final al format amb l'estratègia d'apostar per l'entreteniment familiar. Just en aquestes últimes setmanes, Jorge Javier Vázquez desapareix misteriosament de la cadena. Els rumors no han tardat a avivar-se sobre una possible marxa forçada. Tanmateix, la direcció de la cadena ha volgut recalcar que es deu a un problema de salut del català i no a un acomiadament.

Divendres passat es va celebrar l'última 'Sálvame Fashion Week' sense la seva presència i María Patiño va voler enviar-li un missatge d'afecte per tenir-li present d'alguna forma, tanmateix, les seves paraules van preocupar els espectadors perquè donava a entendre que alguna cosa no anava bé. "Jorge Javier Vázquez, ets aquí amb nosaltres perquè sempre estaràs. T'envio un petó enorme", ha dit. Els seguidors del format no van tardar a comentar en xarxes les seves paraules. Destaquen que no digués ni un "recupera't" ni un "torna aviat". D'aquesta forma dona a entendre que ha estat acomiadat.

Jorge Javier Vázquez TELEZINCO
Jorge Javier Vázquez TELEZINCO

No són moments fàcils per a Jorge Javier Vázquez. El moment que menys esperava ha arribat, el seu final televisiu. Segons les informacions es troba de baixa temporal per prescripció mèdica des del passat 17 de maig. Ha estat l'empresa italiana l'encarregada d'emetre un comunicat confirmant el motiu de l'absència del presentador.

Jorge Javier Vázquez podria fer front a una profunda depressió

En el seu blog de la revista Lecturas Jorge Javier Vázquez va reconèixer que passa un mal moment, almenys al terreny laboral. No és capaç d'enfrontar-se al final d'una era. Es refugia a casa. "Estic a punt de plorar diverses vegades al dia, li he donat la meva vida sencera", revelava sobre el final de 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez i Fortunato
Jorge Javier Vázquez i Fortunato

"Quan vaig digerir la notícia (de la cancel·lació) em va donar una davallada. Em vaig preguntar: 'i ara què faré?'. Em va caure el món al damunt. Tant temps fabulant amb la idea de tenir més temps per a mi i sentir que ara anava a tenir tot el del món em donava ansietat", se sincera el comunicador, que admet que, ara, està "a punt de plorar diverses vegades al dia"

Per sort té la ment lúcida perquè en altres ocasions similars refugiava les seves penes en l'alcohol. Era quan apareixia borratxo a qualsevol discoteca sense poder mantenir-se dret. Era més jove, ara té el cap moblat, però l'alcohol sempre ha estat una arma de doble tall per a ell. "L'alcohol no és bon company. Quan em vaig enterar del final del programa vaig pensar: Menys mal que no m'agafa bevent'".