Inés Arrimadas ja és presidenta de Ciudadanos contra una quarta part del seu partit. El dia que guanyava les seves primàries el periodista català amb més audiència a Espanya, Jorge Javier Vázquez, li dedica una columna demolidora a Lecturas. Amb el títol ja paga: Inés Arrimadas es una de las peores cosas que se puede ser en esta vida: ¡pesada!.

ines arrimadas EFE

EFE

Jorge Javier se sent proper a l'esquerra i com a català a Madrid patia l'Arrimadas del Parlament de Catalunya en petites dosi. Però ara que és a Madrid no la suporta: "Para la gente que vivimos en Madrid, Arrimadas ganaba mucho cuando estaba en Barcelona. Porque la veíamos editada y en dosis más o menos controladas. Ahora que la tenemos en la capital nos hemos dado cuenta de que una sesión continua de Arrimadas es algo infumable". Vista de prop, Arrimadas perd molt.

Acte Cs Inés Arrimadas - Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

jorge javier gtres

GTRES

Vázquez remata Arrimadas, líder d'un petit partit amb 10 escons al Congreso: "Ella es un atropello a la alegría de vivir, a la esperanza, a la confianza en un mundo divertido y afable". Què és el més oposat a la joia de viure segons un expert en la joia de viure? Arrimadas. La líder taronja mai no anirà a Sálvame naranja.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat