Fa moltíssims anys que Jorge Javier Vázquez està vinculat a la televisió. I encara que en aquests últims temps es parla molt d'un suposat acomiadament que ell mateix ha desmentit amb ironia, ha viscut moltes anècdotes, algunes de bones i d'altres no tantes. Com succeeix a 'Sálvame', entre els passadissos de Telecinco també succeeixen algunes picabaralles, i el català no té una excel·lent relació amb tot el món. Segur que de sobres coneixes la mala relació entre Jesús Vázquez i Risto Mejide. A 'OT' van protagonitzar algunes discussions molt sonades, però amb els anys han après a relativitzar i almenys tenen una relació cordial.

Jorge Javier Vázquez TELEZINCO
Jorge Javier Vázquez TELECINCO

La veritable relació entre Jorge Javier Vázquez i Jesús Vázquez

Fins ara era desconeguda la seva mala relació amb Jorge Javier Vázquez. "Som companys i al principi ens va costar una mica encarrilar la nostra relació. Reconec que no ens enteníem gaire bé, la veritat. Jo també l'he parlat amb ell, no ens aveníem, però després he treballat amb ell i tot ha anat millor", explica Jesús Vázquez, en una entrevista que ha concedit a Men's Health.

No obstant això, en el dia d'avui no hi ha cap problema entre ells. "La veritat és que últimament ric moltíssim amb ell. Quan coincidim, parlem, ens enviem missatges, parlem de vegades de menjar, de dietes, de coses d'aquestes, perquè ell també fa moltes coses amb l'alimentació, va al gimnàs i el preocupa la salut. Ara m'avinc amb ell, tenim una relació molt cordial", diu sobre el conductor de Sálvame.

Jesús Vázquez
Jesús Vázquez

I s'atreveix a parlar de la carrera televisiva del seu company, amb més de 20 anys a la seva esquena. "Està en un moment vital en què ja està molt de volta de tot, en el qual ja ha aconseguit molts èxits professionals que jo crec que ell necessitava o anhelava tenir. Aquest èxit professional ja ho ha tingut", explica sobre Jorge Javier.

Jesús Vázquez és un dels presentadors més d'èxit de la petita pantalla, però és cert que aquests últims anys ha rebut menys oportunitats. Els últims programes que ha presentat han estat un absolut fracàs. Des que 'La Voz' va marxar a Antena 3 i ell no se'n va anar amb el programa per no trair Paolo Vasile, tots els formats han estat cancel·lats per baixa audiència. Sempre lligat a concursos musicals. Jesús Vázquez ha passat totalment de moda. Ara viu una altra època de la seva vida que ningú no té a veure amb la d'una dècada enrere.