Els programes de Samanta Villar són sempre molt comentats. Quan tracta temes dels quals es parla poc, o que són fins i tot tabú, genera encara més repercussió. I amb el reportatge d’aquesta setmana ha vist, a més a més, que parlar-ne amb famosos és una tàctica encara millor.

El món del sexe ha protagonitzat la proposta d’aquest dimarts, parlant des d’assistentes encarregades de satisfer les necessitats de persones amb diversitat funcional, al negoci de les nines sexuals. Però el moment que més s'esperava era l’entrevista que ha fet a Jorge Javier Vázquez.

Al costat de la sexòloga Daniela Blume, els dos televisius han respost les íntimes preguntes de Samanta, interessada per la seva vida sexual. I el presentador de Sálvame no ha defraudat. Jorge ha confessat que ser homosexual li ha permès tenir més amants que d’haver estat heterosexual, deixant anar un titular rere un altre.

Cuatro

“Jo he tingut moltes parelles sexuals i moltes trobades sexuals. He pogut fer-ho. I amb la xarxa s’ha demostrat que això és així”. Sense embuts, el badaloní s’ha sincerat i ha parlat de la seva agitada vida íntima. Manté relacions amb freqüència?: “Per mi el sexe és menys important del que ho era abans. Quan fa tants anys que sou parella... no sé. Quan tinc vacances tinc més sexe i quan treballo menys. Però a partir dels 50 el millor sexe és la masturbació”.

Ara bé, veu el seu futur molt actiu en aquest terreny: “La meva vida sexual serà en un futur activa, o bé... passiva. Als 60 seré versàtil”. Jorge ha criticat que les parelles s’obsessionin amb haver de mantenir relacions per estar bé, titllant el sexe de culpable de moltes discussions de parella.

Totalment desinhibit, Jorge ha confessat fins i tot que ha arribat a estar amb homes per compromís: “M’he anat al llit amb molta gent per educació. Han estat tota la nit escalfant i de sobte no diràs que no. A vegades has de fer coses que no et vénen de gust”.

Sense poder ser més sincer, Jorge Javier s’ha destapat. El programa ha aconseguit un bo 8,5% de share, obrint la porta a més entrevistes d'aquest tipus. Haurà creat un precedent? S’animaran més famosos a parlar obertament de la seva vida íntima?