Jorge Fernández continua presentant ‘La ruleta de la suerte’ durant els mesos d’estiu. El concurs estrella dels migdies a Antena 3 no deixa d’emetre al juliol i l’agost i el presentador basc intenta dividir el seu temps per a gravar els episodis del programa i d’un altre que està a punt d’estrenar-se: ‘El juego de los anillos’, que començarà a emetre’s les properes setmanes. Gairebé no li queda temps per les vacances que fa cada any a Formentera. I sort! Perquè Fernández ha esclatat molt durament al digital ‘Jaleos’ contra la premsa rosa, als qui acusa de perseguir-lo cada cop que es pren uns dies de descans a la menor de les Pitiüses.

jorge fernandez ruleta suerte

@jorgefdeztv

El presentador guipuscoà està fins els nassos de la premsa del cor i acusa els paparazzis d’empaitar-lo: “Me molesta mucho que me hagan fotos cuando estoy en Formentera. Es que no me gusta que haya un chico detrás de una roca haciéndome fotos. No me parece un trabajo digno porque se lucran de ello y yo no estoy en ese rollo”. Fernández està enfadadíssim, vol mantenir en un segon pla el seu fill Ian i la seva nòvia Nora Arístegui i per això exigeix que el deixin estar: “Claro que tengo problema en normalizarlo, porque nunca lo he hecho y no quiero. No me gusta nada”. El missatge final, brutal contra la premsa rosa: “A ver si desaparece de una puta vez todo eso del corazón...”.

jorge fenandez barco gtres

jorge fernandez gtres

GTRES

Fins el capdamunt. Jorge Fernández no porta gens bé això de ser un personatge públic i demana que no li facin fotos fora de la tele. Si algun paparazzi el persegueix aquest estiu a Formentera, que es calci. Perquè s’haurà d’enfrontar a la ira del presentador.