L'enèsima guerra per l'audiència entre Telecinco i Antena 3 torna a deixar un reguitzell de girs de volant esbojarrats. Cada cop que Atresmedia mou fitxa, Mediaset salta de l'amagatall per fer-los la guitza. Durant les darreres setmanes, dos programes són protagonistes: 'Mask Singer' i 'Supervivientes'. L'estrena del concurs d'Arturo Valls, programat per a les nits del dilluns, va fer que Vasile contraataqués amb Jordi González i el 'Conexión Honduras', abandonat la tradicional cita dels diumenges. I van fer diana: T5 mira pel retrovisor A3, quan la temporada passada no podia fer-los ombra. Doncs bé, tenim novetats. La cadena de Planeta es trasllada als dimecres, intentant millorar el share. I què passarà a la pantalla del rival, ara que no tenen el documental de Rociíto? Doncs repetir jugada, ara però amb Jorge Javier Vázquez. La gala de 'SV' deixa els dijous i s'avança un dia. I tan amples. Tot aquest ball, però, té lletra petita i detalls ridículs. I els han enxampat. 

'Conexión Honduras' Telecinco

El 'Conexión Honduras' està gravat / Telecinco

Menina con Arturo Valls 'Mask Singer' Antena 3

Arturo Valls amb La Toya Jackson cercant el seu forat a la graella / Antena 3

Resulta que Telecinco està fent trampes descarades als seus espectadors, carregant-se una de les essències del reality: el directe. Els dilluns tot és gravat: Jordi González, els tertulians, les trames, les connexions, els jocs, etcètera. Ho fan els diumenges, paradoxes del destí, i ho reescalfen per servir-ho l'endemà. Ningú s'hagués adonat de la jugada si els col·laboradors del debat no fossin addictes a les xarxes socials, i si la producció del programa anés amb compte. Sembla que fins i tot ells estan atabalats amb tant de canvi. Anabel Pantoja i Iván González van descobrir el parany involuntàriament, en fer diverses publicacions a plató convocant l'audiència a mirar el programa... diumenge. Una pífia que van haver d'esborrar a corre-cuita, però ja era massa tard. Els fidels del programa estan enganxats, però no són idiotes. I s'han emprenyat.

Anabel Pantoja 'SV' Telecinco

Iván González 'SV' Telecinco

Anabel Pantoja i Iván González a 'SV' / Telecinco

'Conexión Honduras' grabado 1

'Conexión Honduras' grabado 2

'Conexión Honduras' grabado 3

'Conexión Honduras' grabado 4

Jordi González Telecinco

Jordi González a 'Conexión Honduras' / Telecinco

En tot cas, ja podem avisar d'un nou gir de guió: González tornarà oficialment al seu dia original, ara que no te competència els dilluns. Ja no haurà de fer el paperot. O potser sí: la graella de Mediaset és una caixa de sorpreses.