Jordi González ja no té programa a Telecinco. Els que el consideren un dels millors presentadors han vist com s'apagava la seva estrella amb l'última edició del Debate de Supervivientes. Semblava que el català el feia d'esma, de manera rutinària. No és el seu format predilecte i es nota. Telecinco ha fet una jugada estranya: l'últim Debate del reality de l'illa no l'ha presentat González sinó Sonsoles Ónega, que ho fa pitjor.  La premsa especula amb el sospitós comiat de Jordi González.

Jordi Gonzalez GTRES

GTRES

El diari La Razón dona per fet que Telecinco se'l vol treure de sobre: "Jordi podría ocultar los verdaderos motivos de su marcha amparándose en un estado de cansancio absoluto, una “sobredosis de información”. Pero algunas fuentes apuntan a que se sentía relegado en la empresa y que su intención es tomarse vacaciones hasta septiembre para reflexionar, y regresar con un nuevo proyecto televisivo. Lo que crea dudas es si decidirá o no seguir en Mediaset". L'ús del verb "podría" acredita que el diari de Marhuenda s'ho podria estar inventant.

Jordi Gonzalez GTRES

GTRES

Jordi González s'ha explicat a la seva amiga la periodista Pilar Eyre, amb qui van compartir un dels seus millors programes: La palmera a TVE-Catalunya. Jordi González confessa que "Volveré en septiembre. Este parón era lo acordado con Telecinco. Yo solo tenía que presentar 'Conexión Honduras' hasta finales de mayo. No me voy de Telecinco, estoy muy contento. Encantado en la cadena". Es dona per descomptat que tornarà a la tardor amb el reality de torn.  Els seus fidels seguidors saben que en aquest format no pot ser ell mateix.

jordi gonzalez sense tint instagram

Instagram

Jordi González ha tancat les seves concorregudes xarxes socials, eludint tanta pressió sobre si s'ha operat, s'ha tenyit o ha envellit millor o pitjor. Es mou entre Miami i Rio de Janeiro, on hi té cases de luxe. Sobre la vida privada, mai ha revelat res i el seu jove acompanyant durant anys a les xarxes socials ja fa temps que no hi surt. És el millor presentador de late nights de Catalunya. Però a Telecinco no li deixen fer el que millor sap fer.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat