Jordi González fa tants anys que surt per TV que l'audiència perd la noció de l'edat que té. El barceloní de 57 anys és de la collita de TVE Catalunya (anys 80-90), com l'altre Jordi, Hurtado. Passen els anys i encara surt a la tele. En el cas de González el pas del temps és més evident però es conserva bé. És el que té ser solter, amb parella, sense fills i viure a Miami. I és allà on els paparazzi de la revista QMD l'han enxampat. Jordi surt en vestit de bany en portada com un Kortajarena madur. Ell sí que diu Qué me dices:

qmd jordi gonzalez banyador

Revista QMD

jordi gonzalez gtres

GTRES

La revista escriu "Siempre que puede, coge un avión con dirección a Miami, donde tiene un apartamento en propiedad ( también tiene casoplón en Río de Janeiro). Pese a que el bañador le quedaba un poco pequeño, hay que reconocer que no está nada mal". La mala bava de dir que li queda petit perquè surt una mica de greix pels costats. I en portada li criden "¡Pecho lobo!". González només presenta El debate de GH els diumenges a Telecinco i es reserva bitllets d'avió per fugir entre setmana a banyar-se al Carib. Ja ha superat els problemes de visió que van fer témer per la seva continuïtat als platós.

jordi gonzalez la palmera tve

La Palmera / TVE (1991)

González manté privada la seva vida personal i mai no ha lluït cap dels seus acompanyants en una revista. No li ha calgut. És molt bon presentador i compleix a Telecinco. Diumenge va fer un espectacular 23,4% d'audiència a Espanya. Sobre la independència de Catalunya, ho té molt clar, i ho va respondre en exclusiva a En Blau, ho podeu clicar aquí.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat