Jordi Évole afirma que és el primer periodista que aconsegueix entrar amb les càmeres a la presó de Lledoners i gravar una entrevista a un pres polític català. Li ha fet a l’Oriol Junqueras i La Sexta n'emetrà un avançament diumenge. Una fita que es disputa amb Els Matins de TV3, que avui emeten la primera entrevista per televisió a un altre independentista empresonat: Raül Romeva. Pel presentador de Cornellà de Llobregat, a més a més, la conversa amb l’exvicepresident servirà per estrenar el seu nou programa, Lo de Évole, que aquesta nit ha promocionat en un altre programa de la casa: El Hormiguero.

jordi evole antena 3

Antena 3

Amb Pablo Motos i les seves formigues, Évole ha viscut un moment surrealista. L’instant en que el presentador, els seus col·laboradors i part de l’audiència han pensat que duia un símbol indepe a la camisa: “Jordi, llevas un lazo amarillo en la espalda”. El periodista es mira l’espatlla mentre sent que li diuen: “Te lo digo por si no te has dado cuenta”, “La vas a liar”, “Te lo ha puesto Oriol Junqueras según salías”, “Te ha chocado la espalda Junqueras y te lo ha pegado”.

evole camisa

evole logo camisa

Antena 3

Res més lluny de la realitat. Évole no llueix mai símbols indepes i a El Hormiguero menys encara. Es tracta, realment, del logo d’Hydroponic, la marca de la camisa. Una firma de roba catalana, per cert. També és veritat que l’espatlla és un lloc una mica estrany per posar-hi el dibuixet. Sigui com sigui, per si de cas, prefereix aclarir la polèmica: “No soy de llevar el lazo amarillo, respeto mucho a la gente que lo hace. Y a la que no lo hace”.

hydroponic

logo camisa evole

evole riu

Antena 3

Enrenou amb Évole pel llaç groc fake. Però l’empresa que dissenya les camises deu estar encantada per la publicitat en primer time: “Es la marca de la camisa, que ahora estará agradeciendo este momento”. La propera vegada que vagi a la botiga potser li fan un tiquet regal.