Últimament, els caps de setmana per a molts professionals dels serveis informatius de TV3 estan sent mogudets. L'actualitat mana i no hi ha un cap de setmana que no sigui intens, informativament parlant, i especialment, des del punt de vista polític. 

jordi eroles plaça sant jaume

Jordi Eroles (@JordiEroles)

Després de la decisió del Suprem d'inhabilitar el president Torra, veurem què ens depara els pròxims dies i setmanes, i com seran els propers mesos al Palau de la Generalitat. Però per un dia, algú que cobreix tot el que hi passa allà dins, va poder gaudir d'un diumenge tranquil de festa on deixar constància d'una de les seves passions. Jordi Eroles, periodista de tota la vida de TVC, va aprofitar-lo per passar-se el matí entre fogons i regalar a la seva família una delícia, un arròs de conill "per llepar-se els dits", amb la seva recepta personal d'un dels eixos vertebradors d'un bon plat: el sofregit: "amb ceba ratllada, all, pebrot i mongetes verdes i una mica d tomàquet, amb el conill prèviament posat a la paella amb un raig d vi quan ja estava daurat​":

Un aspecte sublim, però quan la xarxa li ha anat comentant el plat, Eroles s'ha rendit i ha confessat quina és una de les seves debilitats. I ha deixat clar que el seu sofregit no es toca i que continuarà fent-lo amb el seu toc personal:

Tal i com ell mateix ha confessat, no en van quedar ni les engrunes. Salivera i la boca aigua a tots els seus seguidors que esperen impacients una nova remesa del xef Eroles.