Des que es va fer pública la sentència al procés han passat moltes coses a Catalunya i s'han escrit tantes altres. Indignació, protestes, aldarulls, manifestacions, tsunamis, unes eleccions i un judici on es jutja per primera vegada un president de la Generalitat en actiu.

Quim Torra seriós Sessió de Control Parlament - Sergi Alcàzar12

Sergi Alcázar

La secció d'opinió del diari La Vanguardia, 'La mirilla', incidia aquest diumenge en les protestes que van tenir lloc el passat 14 d'octubre i als bloquejos a l'aeroport d'El Prat. Però en destaca una derivada que al diputat electe d'EH Bildu, Jon Inarritu li ha provocat que posés els ulls com a taronges incrèdul pel que estava llegint.

jon iñarritu foto bildu

Bildu

Es pot llegir a la secció en qüestió que aquell dia i posteriors, se celebrava a Barcelona, al recinte de la Gran Via, la darrera edició del saló Piscina & Wellness Barcelona. I oh! quina pena!, molts dels assistents van tenir problemes per accedir als hotels. No només això, el mitjà destaca que molts dels 10.000 visitants previstos "se quedaron agazapados en sus hoteles sin salir por miedo a los altercados provocados en las calles por los CDR". La casualitat (i la repressió policial, llavors, així com la duríssima sentència al procés, ara) va fer que en l'edició del 2017, després dels fets de l'1 d'octubre, "algunos de ellos ya habían vivido momentos de tensión".

ELNACIONAL Sentencia proces aeroport del prat - Sergi Alcàzar

Sergi Alcázar

Maleït procés, hauran pensat a La Vanguardia, que impedeix que no es pugui celebrar un macro spa en condicions. Mens sana in corpore sano que no pot satisfer-se per les protestes, ja que "ante la escalada de las movilizaciones, los organizadores se plantean trasladar la edición del 2021 a otro destino,ya que no quieren arriesgarse a que sus visitantes desistan por miedo a un tercer fiasco". Reacció d'Inarritu? Sorpresa i clatellada:

Com diu Inarritu, sembla que per alguns tant se val que hi hagi 9 persones que es passaran tants anys a presó. L'important és que uns altres puguin posar-se el barnús i remullar-se en una piscina climàtica. Així anem. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat