Dilluns 16 d'abril acaba l'última sèrie setmanal de TV3. Benvinguts a la família s'acomiada com un èxit, líder minvant d'audiència cada setmana. En Blau porta mesos explicant que Vicent Sanchis no té cap sèrie per substituir-la per la destralada de l'IVA de Rajoy, i serà així durant mesos atès que cap productora està gravant cap encàrrec de sèrie per TV3. Els dilluns, però, la cadena pública seguira apostant per la ficció catalana d'estrena. En Blau ha pogut saber en primícia que dilluns a la nit serà el dia d'emissió de les diferents TV movies o minisèries que la cadena ha reservat per quan vinguessin mal dades. I la primera serà molt esperada. La Diada de Sant Jordi suposarà el retorn de Joel Joan a TV3.

el nom TV3

TV3

L'actor català no protagonitzava cap ficció a TV3 des de la segona temporada d'El crac i els seus seguidors podran veure'l recuperar el paper que va representar en una de les millors obres de teatre que s'han fet a Catalunya: El nom. La productora teatral Focus l'ha adaptat a la TV i promet rebentar audímetres. L'argument és demolidor: una parella es queda embarassada i posaran al seu fill el nom d'un dictador: Adolf. Els amics no se'n saben a venir i sorgeix una sit-com (comèdia de situació) per riure i rumiar. Imprescindible.

El Nom (2)

En propers dilluns TV3 emetrà una minisèrie que promet ser encara millor: Vida privada de Sílvia Munt. Produïda per Oberon, hi veurem Pablo Derqui interpretant el fill d'una família aristocràtica en declivi abans de la II República. La minisèrie adapta la novel·la homònima de Josep M. de Segarra i promet emocions i luxoses ambientacions. L'última TV movie emesa per TV3 va ser líder malgrat ser un dia dolent per estrenes: Sant Esteve. Els fills del sol va fer un bon 13,7%. També amb Pablo Derqui. A partir d'ara hi haurà bufetades per sortir d'actor a les poques ficcions que TV3 pot encarregar.

vida PRIVADA tv3

Vida privada 1

TV3

Vicent Sanchis no guarda cap as a la màniga. TV3 és a l'espera d'una injecció econòmica del govern que es formi per tornar a la normalitat o seguir apretant-se el cinturó tot 2018. Mentrestant, com a sèrie pròpiament només s'emetrà Com si fos ahir pressupostada fins el juny. A la tardor potser tindrem més Joel Joan, però en l'enèsima reemissió de Plats bruts.