És molt simptomàtica la reacció que ha tingut l'actor català Josep Julien després del que li acaba de passar en un pàrquing de Barcelona, concretament, al de la Plaça Catalunya. I és simptomàtica perquè de tant com passa, fins i tot se li han tret les ganes de reaccionar de manera virulenta, apoderant-se d'ell un semi-estat d'acceptació. Fins i tot, alguns amics i companys de professió estan més irats que ell.

josep julien com si fos ahir

Josep Julien, 'Marcos' a 'Com si fos ahir' (TV3)

Anem a pams. L'intèrpret, a qui darrerament hem vist, per exemple, a Com si fos ahir, ha publicat un tuit on explica la destrossa que li han fet al seu cotxe quan el va deixar aparcat dins d'un, se suposa, lloc segur. Uns lladres van actuar violentament contra el seu vehicle, i després de rebentar-lo, li van fotre tot el que hi tenia dins: "Ahir em varen rebentar el cotxe dins un parking i m’ho van fotre tot. Tot". El més sorprenent és la reacció de Julien: "Creieu-me, al veure aquell panorama de vidres trencats vaig tenir emoció zero. Només la sensació familiar de ser robat i un ràpid inventari mental d’aviam què del que portava li faria servei als lladres".

Ràpidament, molts companys s'han preocupat pel fet i han volgut saber més detalls, especialment, quina resposta li han donat per part de qui en teoria estava al càrrec dels cotxes. Però les respostes que ha rebut no li han donat massa esperances de res.

El més bel·ligerant, especialment davant la sensació de netejar-se les mans per part del pàrquing, ha estat Joel Joan.

joel joan el crac 3

Joel Joan (TV3)

Un Joel Joan que s'ha indignat amb la resposta dels de l'aparcament i que ha verbalitzat una imatge molt gràfica que resumeix a la perfecció el que molts usuaris hem sentit en trobar-nos amb la mateixa situació que Julien:

Té tota la raó del món. "P" de "Pàrquing"? No. "P" de "Pebrots".  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat