Gerard Piqué torna a estar al centre de la notícia. Està negociant una rebaixa de sou per les dues temporades que li queden al Barça per ajudar econòmicament l'equip. Tot indica que el central culer no vol marxar a Miami amb Shakira sinó que prefereix acabar la seva carrera esportiva al seu club. Això aclareix el futur familiar: si Piqué no marxa al futbol nord-americà, cap jutge no concedirà a Shakira que els fills de la parella, Milan i Sasha, marxin de Barcelona on tenen tot l'arrelament familiar, escolar i vital. Com afectarà això Shakira són figues d'un altre paner. La parella està trencada del tot. Cadascú per la seva banda.

Shakira Europa Press
Shakira Europa Press
Gerard Piqué GTRES
Gerard Piqué GTRES

En plena borrasca sentimental, familiar i econòmica de l'exparella més famosa de Catalunya qui hi ha posat una mica de salsa és una altra parella cèlebre del país, la dels actors Joel Joan i Anna Sahun. Són una altra relació de VIPS, guapos i amb èxit, no casats, amb fills i sòlida. Es troben de viatge per vacances i s'han topat amb un senyor que és exactament igual que Gerard Piqué amb 20 anys més. El futbolista té ara 35 anys. Així serà quan passi dels 50, un home madur, canós i atractiu com aquest. Són clavats:

Escriu Joel Joan "D'aquí a uns anyets la cosa anirà per aquí". Oi tant, un Piqué madur, interessant, solitari (a la foto) i amb personalitat. Anna Sahun deixa clar que no és un famós sinó un senyor qualsevol que es van trobar, però que ha resultat ser el doble de Piqué amb uns anys més. Escriu: "No és el pare de Piqué, què va! És un americà que ens hem trobat viatjant. En persona encara s’hi assemblava més".

anna sahun i joel joan ig
Anna Sahun i Joel Joan Instagram

Hauria estat meravellós que fos l'autèntic Piqué qui es topés amb el Piqué del futur i li preguntés: Com m'anirà la vida? Seré president del Barça? Em reconciliaré amb Shakira? Però Piqué era a Barcelona empatant amb el Rayo Vallecano, Shakira esfulla la margarida de què fer amb la seva vida a Barcelona que no té cap al·licient i els fills de la parella creixen sabent que els seus pares, aix, ja no s'estimen. El Piqué del futur probablement li diria al Piqué actual, deixa't de cambreres de 20 anys i mira't a Shakira, una donassa amb èxit, talent, milionària i que ho va deixar tot per viure amb tu.

La cambrera és el nom de la setmana: Clara Chía Martí. Tothom està parlant d'ella després que el diari 'The Sun' filtrés la notícia. Té 23 anys i estudia Publicitat i Relacions Públiques a una Universitat de Barcelona D'ella amb prou feines hi ha fotos: s'han esborrat totes les xarxes socials davant de la marabunta de periodistes esportius i del cor que estan parlant d'ella. Sálvame ja va ensenyar-la:

novia Piqué twitter
Nòvia de Piqué a twitter

La noia rossa hauria estat treballant a Kosmos, l'empresa de Gerard Piqué. Tal com relata el mateix The Sun, "Gerard i Clara s'han estat veient durant mesos. Ella és una estudiant que també treballa per a ell a la seva oficina, organitzant esdeveniments. Han mantingut la seva relació en secret, però tots els que els envolten saben el que està passant"Alguns diuen que Clara ha estat el recanvi de Shakira, però això no se sap del cert. La podria haver conegut -o almenys haver començat a intimar- després de la ruptura. El culebrot seguirà.