El Joc de Cartes torna a liderar la franja (15,9% d’audiència) aquest dijous, i ho fa per triar el millor restaurant Fast Food de Barcelona.

Sobre la taula, quatre competidors: el Taco Alto d’Antonio Luna (que es va acabar imposant), Els Pinxus de la Teresa Tanyà, el Comolocas de Lourdes Anchuela i l’Arepamundi de Juan Andrés.

Aquest últim va quedar en darrera posició, però a molt poca distància del restaurant de la Lourdes. És amb aquesta contrincant que ha protagonitzat els millors moments de la nit.

Primer, l’escena porno del Joc de Cartes. En el moment de cruspir-se l’hamburguesa al Comolocas, es veu com gaudeix d’allò més mentre punxa una patata fregida al rovell de l’ou. Si no sabies què era el foodporn, aquest vídeo del Juan Andrés et traurà de dubtes...

FES CLIC PER VEURE L'ESCENA

Fins aquí semblava bona la relació d’aquest veneçolà-català amb la Lourdes, però tot es torça amb les votacions. Allà, la propietària del Comolocas puntua un 5 a l’Arepamundi en totes les categories, des del nivell del menjar, passant per l’espai, fins al preu.

La traició de la seva amiga no senta gens bé el Juan Andrés, que l’acusa de fer estratègia, en un dels moments més tensos de la temporada:

FES CLIC PER VEURE EL PROGRAMA SENCER

Per si no n’hi havia prou, el veneçolà tampoc no perdona la Lourdes, madrilenya mudada a Barcelona, que no oferís cava al seu restaurant. El Juan ho té clar: “El cava és Catalunya”.