Ser presentador d'un programa d'hores i hores de directe comporta sobretot un únic requisit: mantenir la compostura en tot moment. Tot el pes del programa recau sobre teu i cal estar a l'altura. A Telecinco cada vegada li manquen més presentadors mítics, però entre els pocs que conserva podríem dir que Joaquín Prat és un dels rostres més veterans per la cadena. La seva trajectòria ha estat completa, això sí, sempre l'hem vist des del clàssic sofà dels matins, la tertúlia del magazín de primera hora del matí ha estat el seu punt fort. Actualment, presenta ‘Vamos a ver’ on comenta temes d'actualitat de personatges del cor i, entre tota la resta de graella de programació, per reglament de la cadena, sempre hi ha lloc per comentar tots els concursos i realities que s'emeten des de Mediaset. Ara, és temporada de Supervivientes, on, a més, concursa una de les col·laboradores recurrents del programa Laura Matamoros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vamos a ver (@vamosaver_tv)

 

És més que obvi que durant la tertúlia cal dedicar uns minuts a xerrar i comentar totes les novetats dels supervivents d'Hondures. Entre els fitxatges estrella, no obvien a mencionar a Carmen Borrego, però sense cap mena de dubte el tema primordial i el que ha obert el gran debat entre l'equip de col·laboradors ha estat el concurs de Laura Matamoros i el seu retrobament amb Lorena Morlote, anem per parts. La filla de Kiko Matamoros tornava a Cayo Paloma per segon cop després de participar en l'edició del 2017, i arran d'aquest prestigi especial, el programa l'enviava a ella i a Kiko Hernández (també repetidor) a una illa  part, sense col·locar-los amb la resta de concursants oficials. Allí, en el seu 'desterrament' anirà arribant el concursant expulsat de la setmana. La sorpresa esclata quan a la passada gal·la arribava Lorena Morlote a la petita illa de la Matamoros, amb qui, a priori, no es portaven gens de bé per Makoke. 

Lorena Morlote fou coneguda per ser una de les perruqueres de famosos i celebritats, entre les quals tenia molt bona relació com a clienta amb Makoke, arxienemiga de la Matamoros. En assabentar-nos d'aquest retrobament, tothom es pensava que esclataria una bomba de convivència i, sobretot s'ho esperaven l'equip de col·laboradors de 'Vamos a Ver' però per sorpresa de tothom, s'ha girat la truita i resulta que Lorena Morlote no era tan íntima de Makoke com ens pensàvem. Així doncs, després de comentar-ho en el programa, Joaquín Prat donava pas a un vídeo sobre les rajades de la concursant, un micròfon entreobert deixava escoltar als espectadors l'opinió real de tota la trama. Es notava que l'assumpte li feia mandra, però qui realment li provocava rebuig era l'actitud de Lorena Morlote. Atents.

Lorena Morlote i Makoke / Supervivientes
Lorena Morlote i Makoke Supervivientes / Telecinco
Joaquin Prat comntant Supervivientes  / Telecinco
Joaquín Prat comentant Supervivientes / Telecinco

Minuts abans d'emetre el vídeo, s'escoltava amb rintintín de rebuig un "Viva la lealtad”Un comentari carregat d'ironia sobre el concurs que estaria realitzant Lorena Morlote, qui ja ha cridat la famosa frase de "Makoke a la calle". La que fou dona de Kiko Matamoros defensava la seva amistat, però la perruquera li ha donat l'esquena, i la col·laboradora s'ha quedat amb un pam de nas davant dels espectadors. Makoke està sent la principal afectada del concurs, i això que no hi participa. Laura Matamoros posava firmament la condició de vetar a la mare d'Anita Matamoros (íntima amiga seva) per participar en el programa, però resulta que es nomena més el seu nom que el d'altres concursants. El fitxatge de la influencer era una oportunitat d'or pel programa, i és que, no ha calgut gastar-se la quantitat immensa de diners per fitxar a les dues enemigues, inclús separades donen joc. 

Una trama que l'equip de 'Vamos a Ver' comentava i que, a més, també ens ha regalat el comentari estrella de Joaquín Prat. Ups!

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!