Brutal canvi ha experimentat Joaquín Prat, el presentador de Telecinco i Cuatro i mà dreta d'Ana Rosa Quintana, després de sotmetre's a un trasplantament capil·lar per recuperar el cabell perdut. Una metamorfosi que Torito, el col·laborador del programa Viva la vida, va recordar diumenge passat 7 de febrer deixant a la presentadora Emma García i als espectadors completament al·lucinats.

Torito, Telecinco

Torito, Telecinco

"30 de juny del 2008, anava de vermell i juntament amb Raquel Sánchez Silva presentaven un especial de l'Eurocopa, Visto i Oido". Aquestes van ser les paraules que el presentador menorquí Torito va pronunciar abans d'emetre unes imatges d'arxiu del primer dia que Joaquín Prat es va posar davant de les càmeres a Mediaset. "Aquest home és guapo, bona persona i cada vegada que el veig pels passadissos no el puc mirar a la cara perquè té un paquet...", va afegir el de Viva la Vida. Joaquín Prat abans de quedar-se sense cabell era així:

Joaquín Prat, Telecinco

Joaquín Prat, Telecinco

Joaquín Prat, Telecinco

Joaquín Prat, Telecinco

Ara, el presentador d'El programa d'Ana Rosa i Cuatro al día lluu així:

Joaquín Prat, Telecinco

Joaquín Prat, Telecinco

Un cridaner canvi que es deu al trasplantament capil·lar que es va fer durant el Nadal del 2017. El presentador es va rapar el cap en directe, després de perdre una aposta. Prat estava convençut que Pilar Abel era filla de Salvador Dalí però va resultar per no ser així. Motiu pel qual es va passar la maquineta i es va quedar de pedra en veure les grans entrades que tenia. Aquest va ser el moment:

Joaquín Prat, Telecinco

Joaquín Prat, Telecinco

Una altra cosa no, però el cabell té fàcil solució. Si te'l talles, creix. I si no tens, te'n pots posar més. Joaquín Prat ho sap.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat