Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí són per mèrits propis una de les parelles de celebrities més estimades d'EN Blau. A Catalunya costa trobar un matrimoni tan famós que es presti a mostrar racons de la seva vida a Instagram. Fan molta patxoca. Els dos són famosos, Cruanyes edita i presenta l'Informatiu més rellevant del país, l'últim va superar el mig milió d'espectadors i un increïble 24% de share. Villalbí és un destacat diputat d'ERC al Parlament. Per seguir la feinada d'en Toni només cal engegar TV3. Cruanyes ho té per la mà. Domina com ningú els grans blocs del seu TN: Internacional, Societat i Cultura. I amb aquests tres pilars és líder. Eugeni Villalbí ho té més difícil per donar a conèixer la feina d'un diputat. No surt als mitjans i cal anar al seu imprescindible compte d'Instagram: comissions, reunions, trepitjar territori. I de tant en tant un regal per als fans. La primera foto de la seva filla petita, la Joana, al pediatra com tants nens que tenen bronquitis:

Filla toni Cruanyes Instagram
Filla Toni Cruanyes i Eugeni villalbí Instagram

Toni Cruanyes té 48 anys, Eugeni Villalbí en té 44 i tenen dues criatures, l'Elies de 7 anys i la Joana que té 3 anys. Ja és tota una senyoreta amb les ungles pintades de vermell. Ha sortit del pediatra amb dos tatuatges, un porquet i un gatet al dors de cada mà. Hi ha metges i infermers molt creatius que per fer contenta la canalla saben fins i tot dibuixar animalets, al pare i a la criatura. La Medicina a Catalunya és en bones mans, mai millor dit. Eugeni Villalbí escriu "Vas a veure el pediatra i surts amb dos tatoos", un Snoopy doctor i sona la cançó Puja al meu coet i anem junts a la Luna, un tema dels inevitables El Pot Petit. Tothom que té canalla els coneix. El matrimoni Cruanyes Villalbí, enganxats al país d'una manera emocionant. Els surt catalanitat a cada foto. A l'Escola Bressol de la Joana, en ple Eixample, hi tenen un drac:

toni cruanyes i fills Instagram
Toni Cruanyes i els seus fills a Instagram

Bocins d'una família molt estimada a Catalunya, pioners en la causa LGTBI, pares de dues criatures. Molts fans es pregunten si els fills són adoptats o per maternitat subrogada. El diari El Periódico va revelar que els nens són fruit "d'una adopció feta a Catalunya". Només queda una pregunta, ¿com es tria l'ordre dels cognoms dels nens? Són Cruanyes Villalbí o Villalbí Cruanyes? A sorts o per ordre alfabètic. Poden amb tot: un Telenotícies líder, un partit que governa gràcies al suport dels seus diputats i dos fills guapíssims. Que vagin a pel tercer.