Jordi Évole ha promocionat el seu nou Salvados prometent una bomba: una conversa telefònica amb el rei Joan Carles I. Els mítics locutors de ràdio José María García i José Ramón de la Morena seran els protagonistes del programa, però és la conversa amb l’emèrit el que més crida l’atenció.

Al vídeo promocional, de fet, és aquest moment el més impactant: quan Évole truca al monarca i inicien una curta conversa. De què parlaran encara és un misteri, revelant-se només el principi: “Don Joan Carles de Borbó?”, “Sí, sóc jo”, “Sóc Jordi Évole, de ‘Salvados’ de La Sexta. Com està vostè?”, “Doncs molt bé, moltes gràcies”.

Però ara el presentador ha confessat que no ha estat pas fàcil. Ferreras ha volgut saber-ne més detalls, i ha entrevistat el presentador per preguntar-li si va haver-hi tensió: “Sí que va haver-hi tensió, tensió que jo no m’esperava”.

La trucada havia estat pactada prèviament, i tot anava bé fins que Évole va creuar una línia perillosa i va preguntar-li per l’escàndol de Botsuana, quan van enxampar Joan Carles I caçant elefants: “La meva pregunta va ser com un cop de peu on més mal li fa, i t’avanço que el rei va acabar penjant-nos el telèfon”.

évole i ferreras  la sexta

Ferreras ha volgut defensar el Borbó, dient que ha demostrat molt de valor en agafar-li la trucada. Però el català va replicar: “Crec que això no és valor, crec que la monarquia d’aquest país, entre els problemes que té, que són molts, un altre és la falta de transparència”.

Com va anar la resta de conversa? Serà el programa de diumenge un èxit d’audiència gràcies a això?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat