En el punto de mira de la productora d'Ana Rosa Quintana té la mà foradada. La setmana passada el programa de Cuatro va gastar el pressupost pagant l'exclusiva de la dona de Mainat. Ara han viatjat a Londres per investigar on viu Corinna Larsen, l'amant de Joan Carles. Una bona audiència: 6,6%, líder de les cadenes petites (La 1, La Sexta i Cuatro). Graven la casa de Corinna, que va pagar Joan Carles.

casa corinna londres Cuatro

cni cuatro

Casa de Corinna, i la reportera negant ser una espia, Cuatro

Corinna acusa els reporters d'Ana Rosa d'assetjar-la. Els confirmen que són a les portes de la vivenda de Corinna i esperen que surti. Una empleada li diu a la reportera "Ella només parla amb mitjans internacionals". La reportera argentina de Cuatro nega ser una espia: "No, Dios mío, no trabajo en el CNI". La policia avisa la periodista que si torna a la porta de Corinna serà arrestada. Corinna no vol parlar si no controla el que diu. La casa prop de Buckingham Palace costa 5 milions d'euros.

philip adjins 4

corinna i filla GTRES

El primer marit i la filla de Corinna, Anastasia, GTRES

Ana Rosa fa que entrevistin el seu amic Eduardo Inda: "No es una escort de lujo, es una mujer de negocios. Antes de Juan Carlos era íntima amiga de Putin y del ministro de AA.EE ruso". El programa té una altra teoria, Corinna és una caçafortunes i sempre es casa amb multimilionaris. Amb el seu primer marit,. un magnat del transport, Philip Adkins té una filla: Anastasia. Té 26 anys i viu als EUA. El segon marit fou el príncep alemany Casimir zu Sayn-Wittgenstein-Sayn.

segon marit corinna Cuatro

Casimir zu Sayn-Wittgenstein-Sayn i corinna, Cuatro

Passa a ser aristòcrata, princesa i "alteza serenísima". Li pren el cognom i demana que no la segueixin anomenant Larsen sinó el llarg cognom del segon marit, que segons Cuatro creu que va ser un "matrimoni de conveniència". El príncep està casat en segones núpcies i no vol saber res de Corinna. Torn de Joan Carles, any 2004. Es coneixen caçant a un vedat de caça castellà i des d'aleshores fan negocis. Corinna a un sopar de l'Institut Nóos amb Iñaki Urdangarin, Rita Barberá i Francisco Camps. Noos es va corrompre amb diners públics no només de les Balears sinó també de València:

corinna iñaki noos Cuatro

Corinna, Urdangarin i el PP valencià, Cuatro

Corinna organitza el que el programa anomena "l'empresa familiar" de Joan Carles i Corinna (societat limitada) per cobrar comissions de l'AVE a La Meca. Aconsegueix instal·lar-se a Zarzuela amb el fill petit i aconsegueix una beca a la filla gran al Museu del Prado. La Família Reial no era Sofia i Felip sinó Joan Carles, l'amant i els fills d'ella. El programa insinua que la filla va ser enxufada perquè els responsables de la pinacoteca no responen què hi feia allà la filla de Corinna i per què.

fill corinna

Foto Joan Carles barbacoa Todo es Mentira Cuatro

Joan Carles fent barbacoes amb el fill petit de Corinna, Cuatro

El programa quantifica, entre immobles i cash, que els regals de Joan Carles a Corinna són de 80 milions d'euros. La pregunta que es fan és Quants diners ha de tenir el rei per fer regals de 80 milions?

regals rei a corinna 4

Corinna té 80 M en regals, Cuatro

Malgrat totes les evidències, la justícia espanyola ha arxivat el cas Corinna. Abans que l'amant del rei declarés com estava previst. Suïssa segueix investigant. No és una pel·li de bons i dolents sinó de dolents i pèssims. I Espanya empassant-se un gripau enorme. Del tamany de tota la Casa Reial.