El presentador gallec Jesús Vázquez fa anys que viu pràcticament als platós de televisió, conduint programa rere programa. Les càmeres, els focus, l’estrès, les jornades maratonianes de gravació i les poques hores descans acaben passant factura a qualsevol, i ara li ha tocat el rebre a ell.

jesus vazquez chester

Mediaset

Operación Triunfo, Hotel Glam, ¡Allá tú!, Pekín Express, Got Talent, La Voz... La llista d’espais que porten el segell de Jesús Vázquez és gairebé interminable. I ara, a més a més, presentarà Bake Off, el nou concurs de cuines del canal Cuatro. Però el gallec no pot més i ha petat. Ho explica ell mateix a la revista Pronto, ara que comença a abandonar l’infern dels darrers mesos: “Acabo de superar mi peor pesadilla”.

jesus vazquez mala cara telecinco

Mediaset

Jesús Vázquez confessa que fa un any que visita un psicòleg. El motiu? Pateix insomni agut, un trastorn gravíssim del son que impossibilita dormir. Qualsevol persona que ho hagi viscut sap que és desesperant. La situació del presentador de 53 anys ha arribat a ser dramàtica, però sembla que ja comença a veure la llum al final del túnel: “He tenido muchos problemas para dormir y esta vida loca que llevamos no ayuda mucho. Es horrible no poder dormir y tener insomnio. Pero, afortunadamente, ahora estoy muy bien”.

L’ajuda psicològica que rep des de fa mesos, fonamental per emprendre el camí de la recuperació: “Me ha quitado cosas como leer antes de meterme en la cama y mirar el móvil a partir de las ocho de la tarde, porque la luz de los dispositivos y la información mantienen el cerebro activo y luego cuesta ponerlo en modo sueño”.

jesus vazquez instagram

@jvazquezoficial

Jesús Vázquez, a punt de perdre el cap perquè no pot dormir. Si en comptes de Bake Off decidís presentar Granjero busca esposa podria comptar ovelletes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat