Jesús Vázquez està molt enamorat. Fa divuit anys que va conèixer el que avui és el seu marit, Roberto, en una discoteca d'Eivissa, i encara ara continuen estimant-se l'un a l'altre com el primer dia. I això que en un primer moment, va rebre carbasses: "Me enamoré nada más verte. Estabas con nuestro amigo Juanjo. Eras el que peor bailaba de la discoteca, pero también el más guapo. Le dije que quería conocerte. Y tú le dijiste que no!!". Però el presentador no es va rendir i va seguir picant pedra, anant cap a aquell home que l'havia rebutjat: "herida mi vanidad, fui hacia ti para preguntarte por qué no querías conocerme. Entonces ocurrió el flechazo. Nos miramos, nos besamos y desde entonces no nos hemos separado. Gracias por ser mi compañero en este viaje maravilloso que es la vida".

jesus vazquez

@jvazquezoficial

jesus vazquez8

@jvazquezoficial

El gallec està molt orgullós del seu marit i dels seus orígens, a Galícia. Ara, aprofitant les vacances, ha tornat al poble i ha anat a un racó molt concret que li porta bons records. En mig d'un indret amagat hi ha una gran pedra. I anys enrere, Vázquez hi va dibuixar allò que acostumen a dibuixar els adolescents que estan enamorats al darrere de les portes dels lavabos de les discoteques: un gran cor amb dues inicials dins. La del nom del seu marit i la seva. Una 'R' i una 'J' en mig d'un gran cor... Ara hi ha tornat per veure com seguia el dibuix. I orgullós, l'ha tornat a repassar. Però el bosc no és la porta atrotinada dels banys d'un local de nit... I això ho ha pogut comprovar pels pals que li estan caient després de la pensada.

El que per ell és una declaració d'amor, per molts usuaris d'Instagram és una aberració i una demostració ridícula que l'únic que fa és espatllar el bosc. Comentaris sagnants de persones que no li han rigut la gràcia, sinó tot el contrari:

jesus vazquez6

jesus vazquez5

jesus vazquez4

jesus vazquez3

Li hagués anat millor recitar-li un poema al seu marit a la llum de la lluna. S'hagués estalviat moltes crítiques.