És una superestrella de Hollywood. Jennifer Aniston es va fer coneguda internacionalment l’any 1994 gràcies al seu paper de Rachel Green‘Friends’. El seu gran èxit a la sèrie es va veure recompensat amb un Globus d’Or i un Emmy, que van ser la cirereta del pastís d’una història que va durar deu anys.

jennifer aniston a friends

Jennifer Aniston fent de Rachel Green a 'Friends' | NBC

Aniston està a punt d’estrenar la seva nova pel·lícula, ‘Dumplin’, que Netflix emetrà a partir del 7 de desembre. El ‘film’ tracta la història d’una jove amb obesitat, plena d’inseguretats per causa de la seva imatge. I per culpa de la seva mare, que havia estat guanyadora d’un concurs de bellesa durant la seva adolescència i que està obsessionada amb la seva aparença.

Una història que Jennifer Aniston confessa en una entrevista a “The Sunday Telegraph” que és com una radiografia de la seva pròpia vida. La mare d’Aniston, Nancy Dow, havia estat una model estatunidenca d’èxit. Quan la seva filla era petita, Dow es va obsessionar per tal d’aconseguir que la nena fos una supermodel infantil. Però això mai va passar. Aniston es va frustrar i la seva mare mai no li va perdonar.

Aquesta obsessió de la mare pel físic les va separar gairebé per sempre. Hi cal afegir que l’any 1999, Nancy Dow va aprofitar l’èxit de la seva filla a ‘Friends’ per publicar un llibre en el que la deixava com un drap brut.

jennifer aniston chelsea lately

Jennifer Aniston a la televisió americana | Chelsea Lately

Aniston explica en aquesta entrevista l’obsessió de la mare: “Li importava moltíssim la seva imatge, però també la meva. No vaig ser la nena model que ella hagués volgut i això m’ha acompanyat tota la vida”. Un trauma infantil que l’actriu mai ha estat capaç de superar: “Era molt rancorosa. Es guardava coses que a mi em semblaven ximpleries”.

jennifer aniston catifa vermella oscars 2015

Jennifer Aniston a la catifa vermella dels Oscars l'any 2015 | The Oscars

Uns anys abans de morir, Nancy Dow es va reconciliar amb la seva filla Jennifer. El trauma psicològic que va viure de petita però, no l’oblidarà en la vida.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat