El sinistre es va produir el passat 19 d’agost i les imatges del cotxe estavellat de seguida van començar a circular a través de les xarxes socials. Javier Gállego, tertulià aragonès del FAQS de TV3 i d’altres programes de Telecinco i Cuatro, va patir un aparatós accident quan conduïa en direcció a la platja. A l’interior del vehicle també hi havia la seva filla Mónica, que té 13 anys i viatjava al seient del copilot. Però malgrat la brutalitat del xoc, que va transformar el morro de l’automòbil en un munt de ferralla, tots dos en van sortir il·lesos. Aquest dimecres, el periodista n’ha parlat en la seva tornada a la tele, al plató de Ya es mediodía.

Gállego ha tornat a les pantalles dels espectadors quan feia exactament una setmana de l’accident de trànsit. Com era d’esperar, la presentadora substituta de l’estiu, Patricia Pardo, s’ha interessat pel seu estat de salut, i el de la seva filla, tan bon punt li ha donat la benvinguda. “La vida te cambia en un instante, aunque vayas con prudencia en la carretera. Yo iba bien de velocidad, a 125km/h como mucho. Y algo inesperado sucede. Una imprudencia ajena, algo que no esperas...”, explicava el col·laborador. No ha pogut contenir el plor quan ha tornat a veure les imatges del seu cotxe sinistrat. “Me emociono”, verbalitzava amb un nus a la gola mentre la seva companya el consolava: “No pretendo hacerte llorar ni que sufras con este momento”.

“Me emociono porque vas con tu hija y la vida es un instante. Te das cuenta que no depende de tí. Aun teniendo prudencia, depende de algo inesperado y ajeno. Además, a partir de cosas así y con los años uno ve que cada día es un regalo. Cada día hay que valorarlo y aprovecharlo (...)Alguna vez pienso lo que podría haber sido y doy gracias a la vida de estar aquí y que mi hija esté bien”. Agraïment també pels missatges de suport que ha rebut els últims dies, i una revelació per demostrar que ell és dels que, efectivament, celebra la vida i aprofita cada dia: l’endemà van llogar un cotxe i van fer l’excursió a la platja que el dia anterior se’ls havia truncat.